עוגת ארנב
עוגת ארנב מתכון יכול להתבצע בסביבות 1 שעה ו 25 דקות. אתה מקבל קינוח שמגיש 8. מנה אחת מכילה 708 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 49 גרם שומן. 1 אדם התרשם מתכון זה. מתכון זה מ טעם הבית דורש חומץ, ביצים, שמן קנולן וסוכר. עם כפית ציון 18%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: עוגת ארנב, מציץ באני עוגה, ו עוגת ארנב רכה.
הוראות
שלב את חמשת המרכיבים הראשונים. בקערה קטנה מקציפים ביצים, מים, חומץ שמן ווניל.
מוסיפים לחומרים יבשים; מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים לתוך 9-ב משומן ומקומח. תבנית אפייה עגולה.
אופים בחום של 350 למשך 25-30 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת. מגניב לגמרי.
לקבלת זיגוג, לטאטא את הקמח והחלב בסיר עד חלקה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד להסמכה (התערובת תהיה דמוית משחה); מגניב. בקערה, חמאת שמנת עד רכה. מוסיפים בהדרגה סוכר, מכים היטב. מוסיפים בהדרגה תערובת חלב מקוררת; מקציפים 5 דקות או עד שהם בהירים ותפוחים.
מוסיפים וניל; מערבבים היטב.
על נייר שעווה, צייר שתי אוזני ארנב, 5-1 / 2 פנימה. גָבוֹהַ איקס 2-1 / 4 ב. רחב; להפריש. במיקרוגל או בסיר כבד, ממיסים ציפוי ממתקים; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. גוון ורוד עם צבעי מאכל אדומים.
מורחים על תבנית האוזן של ארנב מגניב עד המשרד. קלף בזהירות אוזניים מנייר שעווה. לדשא, הניחו 1 כוס קוקוס בשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת.
הוסף 12 טיפות צבע מאכל ירוק; לנער היטב.
כדי להרכיב, לחתוך עוגה במחצית.
מורחים זיגוג מעל חצי עוגה אחת. מחסנית במחצית השנייה על גבי. הניחו את העוגה על ידי הנחת הצד החתוך כלפי מטה על מגש הגשה.
חותכים טריז מצד אחד של העוגה בערך 1 אינץ'. מן הצד לחתוך על 2 ב. עמוק כדי ליצור ראש כפי שמוצג באיור. 1 להלן. הניחו טריז בצד לזנב.
מניחים זנב על גב העוגה. פרוסט לכסות עם קוקוס הנותרים.
הוסף אטריות צ 'או מיין לשפם, שעועית ג' לי ורודה לעיניים ושעועית ג ' לי אדומה לאף.
הניחו אוזניים מאחורי הראש כפי שמוצג בתמונה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "