קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מטבחיםמקסיקני
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת ארנק

עוגת ארנק
עוגת ארנק היא חלב חינם ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 312 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. גשו לסופר וקנו ציפוי וניל עשיר & שמנת, סוכריות צבעוניות, שוש מחרוזת peelable, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: עוגת ארנק, עוגת ארנק, ו עוגת ארנק.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350°F (325°F למחבתות חשוכות או לא דביקות). גריז או תחתית ספריי וצדדים של שני 8 אינץ מחבתות עוגה עגולות. הפוך את הבלילה עוגה כפי שהורה על תיבה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
יוצקים לתוך מחבתות.
3
אופים לפי הוראות על תיבת עבור סיבובים 8 אינץ'. מגניב 10 דקות; להסיר מן המחבתות כדי קירור מתלה. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה. לטיפול קל יותר, להכניס למקרר או להקפיא עוגה 30 עד 60 דקות או עד המשרד.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
בקערה קטנה, לערבב 1 ציפוי מיכל וצבע מזון עד הגוון הרצוי עבור הארנק.
מרכיבים שתצטרך
24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
השתמש סכין משונן לחתוך רבע מכל עוגה כדי ליצור קצה ישר על 6 1/2 אינץ ' ארוך כפי שמוצג בתרשים (להשליך חתיכות קטנות של עוגה או להשתמש להכנת ארנק קטן המוצג וידאו).
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
6
מורחים מעט פחות מ 1/4 כוס ציפוי בצד התחתון של שכבה 1; להפיץ על 1 כף ציפוי בצד לחתוך. לעמוד שכבת עוגה, לחתוך בצד למטה, על צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
7
מורחים על 1 כף ציפוי בצד לחתוך של השכבה השנייה; מקום בצד התחתון של השכבה על ציפוי של שכבת עומד, התאמת קצוות לחתוך. לחץ בעדינות על שכבות יחד כדי ליצור עוגת ארנק.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
8
מורחים שכבה דקה של ציפוי על עוגה שלמה כדי לאטום בפירורים. להכניס למקרר או להקפיא עוגה 30 עד 60 דקות כדי להגדיר ציפוי. עוגת כפור עם נותר ציפוי כהה. בקערה קטנה, לערבב 1/2 כוס ציפוי צבע מזון עד הגוון הרצוי לקצץ.
מרכיבים שתצטרך
24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מניחים ציפוי כהה בשקית decorator או שקית ניילון לאחסון מזון עם פינה קטנה של תיק לחתוך. מקטרת על הארנק לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
10
השתמש שוש מחרוזת peelable עבור ידית סוכריות טבעת jellied עבור אבזם. לקשט את הארנק עם סוכריות שונות. החנות מכוסה באופן רופף.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Cuvaison פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."