קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מטבחיםמקסיקני
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת ארנק

עוגת ארנק
עוגת ארנק היא חלב חינם ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 312 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. גשו לסופר וקנו ציפוי וניל עשיר & שמנת, סוכריות צבעוניות, שוש מחרוזת peelable, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: עוגת ארנק, עוגת ארנק, ו עוגת ארנק.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350°F (325°F למחבתות חשוכות או לא דביקות). גריז או תחתית ספריי וצדדים של שני 8 אינץ מחבתות עוגה עגולות. הפוך את הבלילה עוגה כפי שהורה על תיבה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
יוצקים לתוך מחבתות.
3
אופים לפי הוראות על תיבת עבור סיבובים 8 אינץ'. מגניב 10 דקות; להסיר מן המחבתות כדי קירור מתלה. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה. לטיפול קל יותר, להכניס למקרר או להקפיא עוגה 30 עד 60 דקות או עד המשרד.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
בקערה קטנה, לערבב 1 ציפוי מיכל וצבע מזון עד הגוון הרצוי עבור הארנק.
מרכיבים שתצטרך
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
השתמש סכין משונן לחתוך רבע מכל עוגה כדי ליצור קצה ישר על 6 1/2 אינץ ' ארוך כפי שמוצג בתרשים (להשליך חתיכות קטנות של עוגה או להשתמש להכנת ארנק קטן המוצג וידאו).
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
6
מורחים מעט פחות מ 1/4 כוס ציפוי בצד התחתון של שכבה 1; להפיץ על 1 כף ציפוי בצד לחתוך. לעמוד שכבת עוגה, לחתוך בצד למטה, על צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
7
מורחים על 1 כף ציפוי בצד לחתוך של השכבה השנייה; מקום בצד התחתון של השכבה על ציפוי של שכבת עומד, התאמת קצוות לחתוך. לחץ בעדינות על שכבות יחד כדי ליצור עוגת ארנק.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
8
מורחים שכבה דקה של ציפוי על עוגה שלמה כדי לאטום בפירורים. להכניס למקרר או להקפיא עוגה 30 עד 60 דקות כדי להגדיר ציפוי. עוגת כפור עם נותר ציפוי כהה. בקערה קטנה, לערבב 1/2 כוס ציפוי צבע מזון עד הגוון הרצוי לקצץ.
מרכיבים שתצטרך
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
מניחים ציפוי כהה בשקית decorator או שקית ניילון לאחסון מזון עם פינה קטנה של תיק לחתוך. מקטרת על הארנק לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
10
השתמש שוש מחרוזת peelable עבור ידית סוכריות טבעת jellied עבור אבזם. לקשט את הארנק עם סוכריות שונות. החנות מכוסה באופן רופף.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Cuvaison פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."