עוגת אשכוליות
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 333 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם זנגביל מסוכר, אשכולית, בצק מאפה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו עוגת אשכוליות, טארט מצנן אשכוליות, ו עוגת שחמט עם אשכוליות (מתכונים דומים).
הוראות
מרדדים בצק עם מערוך מקומח לתוך סיבוב 13 אינץ ' על משטח מקומח ולהתאים למחבת טארט (אם הפסקות מאפה, לחץ יחד עם האצבעות שלך). לקצץ בצק עודף, עוזב 1/2 אינץ ' overhang, ואז לקפל overhang פנימה ולחץ על הצד של פאן כדי לחזק קצה. קל הזין התחתון של פגז בכל רחבי עם מזלג. תרגע 30 דקות.
פגז קו עם רדיד ולמלא עם משקולות עוגה.
אופים באמצע תנור 10 דקות, ולאחר מכן להסיר בזהירות רדיד ומשקולות ואופים פגז עד הזהב, 13 עד 15 דקות יותר.
להעביר פגז במחבת למתלה להתקרר.
חותכים את הקליפה, כולל כל המעשר הלבן, מפירות עם סכין חיתוך חדה, ואז חותכים מקטעים ללא ממברנות ומתייבשים עם מגבות נייר. לסחוט 3 כפות מיץ ממברנות לתוך קערה.
להקציף יחד מסקרפונה,זנגביל מסוכר, 2 כפות מיץ, ו 2 כפות ממתקים סוכר.
הוסף הנותרים מיץ כף אם התערובת עבה מדי.
מורחים mascarpone זנגביל באופן שווה פגז טארט העליון דקורטיבי עם פירות. אבק עם הנותרים 2 כפות ממתקים סוכר לשרת מיד.
* פגז טארט יכול להתבצע 1 יום קדימה, כל הזמן, מכוסה באופן רופף עם ניילון לעטוף, בטמפרטורת החדר.* זמין בחנויות מזון מיוחדות, כמה סופרמרקטים, וחנויות גבינה.