עוגת אשכוליות ללא גלוטן
עוגת אשכוליות ללא גלוטן עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 12 . מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 140 קלוריות. 695 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו 1 כף אשכוליות (בערך אשכולית אחת גדולה), מיץ אשכוליות, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו אשכולית ללא גלוטן, שומר ועוגת לירה אניס, טארט אשכוליות ( ללא גלוטן + Paleo), ו אשכולית פחמימות & כנפי עוף IPA - ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני. מחממים תנור ל 177°. תרסיס קל A -9 על ידי מחבת כיכר 5 אינץ ' עם תרסיס בישול שאינו מקל. תניח בצד.
בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח אורז לבן, קמח אורז מתוק, קורנפלור, אבקת אפייה, מלח, מסטיק xanthan. בקערה של מעבד מזון, לשלב סוכר מגורען וגרידת אשכוליות. תהליך עד לא חתיכות גדולות של גרידה להישאר, כ -30 שניות.
להוסיף ביצים. תהליך עד משולב היטב.
מוסיפים מרכיבים יבשים. דופק עד חלקה, 10 עד 12 פעימות קצרות.
מוסיפים שמן ויוגורט בסגנון יווני. הפעל מעבד עד צורות הבלילה עבות, על 15 שניות, גירוד למטה הצדדים לפי הצורך.
בלילת כפית באופן שווה לתוך מחבת כיכר מוכנה.
אופים עד חום זהוב. בודק עוגה מוכנס לתוך מרכז כיכר צריך לצאת נקי או עם רק כמה פירורים יבשים, על 40 דקות.
בעוד כיכר אופה, להכין זיגוג.
מערבבים מיץ אשכוליות וסוכר מגורען בסיר קטן.
חום מעל חום בינוני עד תערובת שחין וסוכר מתמוסס.
הסר כיכר מהתנור. אפשר להתקרר במחבת במשך שלוש דקות.
העברת כיכר מתלה תיל להגדיר מעל צלחת או מחבת. באמצעות שיפוד ארוך, מיד לתקוע חורים בכל רחבי כיכר. (שיפוד צריך להגיע לתחתית כיכר.)
מברשת 1/3 של זיגוג מעל כיכר. אפשר כיכר לספוג זיגוג, על 5 דקות. חזור פעמיים נוספות עם זיגוג נשאר. כיכר מגניב לפני ההגשה. לעטוף ולאחסן בטמפרטורת החדר עד שלושה ימים או להקפיא מקורר כיכר עד חודש אחד.