עוגת באנדט עם צ'יפס מוקה
עוגת באנדט עם צ'יפס מוקה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת אוסף הקינוחים שלכם. מתכון זה מספיק ל-16 מנות . מנה אחת מכילה 325 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -19 גרם שומן . לכו לחנות וקנו שמן קנולן, ביצים, שוקולד צ'יפס חצי מתוק ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך כשעה ו-10 דקות . מתכון זה אהוב על ידי 8 חובבי אוכל וטבחים. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כף של 30% , וזה לא כל כך יוצא דופן. אם אהבתם את המתכון הזה, ייתכן שתאהבו גם מתכונים כמו עוגיית בראוניז מוקה עם שוקולד צ'יפס , עוגת שכבות מוקה עם מילוי קרם שוקולד-רום , ועוגת ספוג וניל עם פודינג מוקה שוקולד .
הוראות
בקערה, ממיסים גרגירי קפה במים חמים. מוסיפים את תערובת העוגה, תערובת הפודינג, השמנת החמוצה, השמן והביצים. מוסיפים את שבבי השוקולד.
יוצקים לתבנית מחורצת בקוטר 25 ס"מ, משומנת ומקומחת.
אופים בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך שעה או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי. מצננים במשך 10 דקות לפני שהופכים על רשת צינון להתקררות מלאה.
בסיר, חממו שמנת מתוקה עד לרתיחה עדינה.
מסירים מהאש; מוסיפים שוקולד צ'יפס עד לקבלת תערובת חלקה.