עוגת בונבון כתומה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו עוגת בונבון כתומה. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 239 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 16. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם אבקת אפייה, קמח, אגוזי פקאן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 13%. ציון זה הוא רע למדי. נסו טיפאני ושות'. עוגיות בונבון, עוגיות פאדג'בונבון, ו עוגיות בונבון מנטה עבור מתכונים דומים.
הוראות
תנו לחלבונים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר. מקציפים פנימה את השמנת החמוצה והווניל.
שלב את הקמח, אבקת האפייה, המלח והסודה לשתייה; מוסיפים לתערובת מוקרמת לסירוגין עם מיץ תפוזים. בקערה גדולה אחרת מקציפים חלבונים עד שנוצרות פסגות נוקשות; מקפלים לבלילה.
יוצקים לשניים משומנים ומקומחים 9 אינץ'. מחבתות אפייה עגולות.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד שקיסם יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
למילוי, שלבו סוכר וקמח בסיר. מערבבים בהדרגה מיץ תפוזים וחמאה לתערובת אחידה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה עד להסמכה ומבעבעת. מנמיכים את האש; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מסירים מהאש. מערבבים כמות קטנה של מילוי חם לחלמונים; להחזיר את כל למחבת, תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את הפקאנים והקוקוס. מגניב לטמפרטורת החדר ללא ערבוב.
לציפוי, שלבו קמח ומיץ תפוזים בסיר עד לקבלת תערובת חלקה. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מגניב לטמפרטורת החדר. בקערה גדולה אחרת, קרם את החמאה, קיצור וסוכר. מקציפים וניל ומלח.
מוסיפים תערובת מיץ תפוזים מקורר; מקציפים 5 דקות או עד שהם תפוחים.
לפצל כל עוגה לשתי שכבות אופקיות; מניחים אחת על צלחת הגשה.
מורחים בשליש מהמילוי. חזור על שכבות פעמיים. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה. פרוסט העליון ואת הצדדים של העוגה.
מקשטים בפירות מסוכרים אם רוצים.