קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת בוץ II

עוגת בוץ II
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת בוץ השני. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 555 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-45 דקות. אם יש לכם אספרסו, סוכר, חצי שוקולד, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת דובדבנים, עוגת חמאה, ו עוגת פירורים אוכמניות.

הוראות

1
מערבבים פירורי וופל שוקולד וחמאה מומסת. לחץ על התערובת לתוך החלק התחתון וחלק את הצדדים של מחבת springform 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פירורי וופל שוקולדפירורי וופל שוקולד
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
2
כדי להכין רוטב קרמל: בסיר, לשלב 1/2 כוס סוכר 3 כפות מים. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד הסוכר הוא מומס לחלוטין. להגדיל את החום בינוני ולהביא את סירופ הסוכר לרתיחה; להפסיק לערבב בשלב זה. בעוד הסירופ רותח, לצחצח את הצדדים של המחבת מעת לעת כדי למנוע גבישי סוכר להיווצר-להשתמש במברשת מאפה נקי טבול בספל של מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
סם גסם ג
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
המשך רותחים מבלי לערבב עד הסירופ הופך צבע ענבר בהיר.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
4
הסר את המחבת מהחום, ומערבבים את השמנת החמה. המשך ערבוב, על אש נמוכה במידת הצורך, עד שכל עבור הקרמל הוא מומס לתוך השמנת. מערבבים ב 4 כפות חמאה או מרגרינה, ומניחים בצד כדי להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
יוצקים רוטב קרמל חם על הקרום. להקפיא עד המשרד, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1
מערבבים שוקולד, קקאו, 4 כפות חמאה, ואספרסו בסיר. מערבבים על אש נמוכה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים 3/4 כוס סוכר וסירופ תירס; מגבירים את החום עד בינוני ומערבבים עד שהסוכר מתמוסס. להגביר את החום עד שהרוטב מגיע לרתיחה נמוכה. מבשלים בלי לערבב עד שהתערובת מתעבה, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3
הסר רוטב אספרסו פאדג מהחום, וקריר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
4
יוצקים 1 כוס הרוטב על שכבת הקרמל הקפואה, ולהחזיר את הקרום למקפיא. לשמור על הרוטב שנותר חם מספיק כך שהוא נשאר pourable.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5
מורחים את הגלידה הריכה על שכבת הקרמל. להחזיר פאי למקפיא עד המשרד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
6
יוצקים את רוטב הפאדג ' שנותר על שכבת הגלידה; להקפיא עד המשרד, על 2 עד 3 שעות. לעטוף מגבת רטובה חמה סביב מחבת springform במשך כ 2 דקות, ולאחר מכן להסיר את הצדדים של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת