עוגת בוץ II
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת בוץ השני. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 555 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-45 דקות. אם יש לכם אספרסו, סוכר, חצי שוקולד, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת דובדבנים, עוגת חמאה, ו עוגת פירורים אוכמניות.
הוראות
מערבבים פירורי וופל שוקולד וחמאה מומסת. לחץ על התערובת לתוך החלק התחתון וחלק את הצדדים של מחבת springform 9 אינץ'.
כדי להכין רוטב קרמל: בסיר, לשלב 1/2 כוס סוכר 3 כפות מים. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד הסוכר הוא מומס לחלוטין. להגדיל את החום בינוני ולהביא את סירופ הסוכר לרתיחה; להפסיק לערבב בשלב זה. בעוד הסירופ רותח, לצחצח את הצדדים של המחבת מעת לעת כדי למנוע גבישי סוכר להיווצר-להשתמש במברשת מאפה נקי טבול בספל של מים קרים.
המשך רותחים מבלי לערבב עד הסירופ הופך צבע ענבר בהיר.
הסר את המחבת מהחום, ומערבבים את השמנת החמה. המשך ערבוב, על אש נמוכה במידת הצורך, עד שכל עבור הקרמל הוא מומס לתוך השמנת. מערבבים ב 4 כפות חמאה או מרגרינה, ומניחים בצד כדי להתקרר מעט.
יוצקים רוטב קרמל חם על הקרום. להקפיא עד המשרד, כ -30 דקות.
מערבבים שוקולד, קקאו, 4 כפות חמאה, ואספרסו בסיר. מערבבים על אש נמוכה עד חלקה.
מוסיפים 3/4 כוס סוכר וסירופ תירס; מגבירים את החום עד בינוני ומערבבים עד שהסוכר מתמוסס. להגביר את החום עד שהרוטב מגיע לרתיחה נמוכה. מבשלים בלי לערבב עד שהתערובת מתעבה, 12 עד 15 דקות.
הסר רוטב אספרסו פאדג מהחום, וקריר לטמפרטורת החדר.
יוצקים 1 כוס הרוטב על שכבת הקרמל הקפואה, ולהחזיר את הקרום למקפיא. לשמור על הרוטב שנותר חם מספיק כך שהוא נשאר pourable.
מורחים את הגלידה הריכה על שכבת הקרמל. להחזיר פאי למקפיא עד המשרד, על 1 שעה.
יוצקים את רוטב הפאדג ' שנותר על שכבת הגלידה; להקפיא עד המשרד, על 2 עד 3 שעות. לעטוף מגבת רטובה חמה סביב מחבת springform במשך כ 2 דקות, ולאחר מכן להסיר את הצדדים של המחבת.