פאי בטטה עם מאפה קמח תירס דורש מסביב 4 שעות ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 421 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם קצפת, זנגביל טחון, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון לאוהדים של מזון דרומי. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 36%. נסו עוגת בטטה עם מאפה קמח תירס, מקלות לחם בטטה קמח תירס, ו צ'יפס קמח תירס בטטה - 3 נקודות (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה בינונית, מערבבים קמח, קמח תירס ו 1/4 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירס
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
חותכים בקיצור, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד חלקיקים בגודל של אפונה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
קיצור
אפונה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
3
מפזרים מים, 1 כף בכל פעם, משליך במזלג עד שכל הקמח הוא רטוב ומאפה כמעט מנקה את הצד של קערה (1 עד 2 כפיות מים ניתן להוסיף במידת הצורך).
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
לאסוף מאפה לכדור. צורה לתוך עגול שטוח על משטח מקומח קלות. לעטוף בניילון נצמד; לקרר כ 45 דקות או עד הבצק הוא מוצק וקר, אך גמיש. זה מאפשר קיצור להיות מעט המשרד, אשר מסייע להפוך את המאפה אפוי יותר קשקשי. אם בקירור ארוך יותר, לתת מאפה לרכך מעט לפני גלגול.
מרכיבים שתצטרך
קיצור
בצק
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
5
מחממים תנור ל 218°. With מערוך מקומח, רול מאפה לתוך עגול 2 אינץ ' גדול יותר הפוך 9 אינץ צלחת עמוקה צלחת עוגת זכוכית. מקפלים מאפה לרביעיות; מניחים בצלחת עוגה. להתפתח ולהקל לתוך צלחת, לחיצה בחוזקה על התחתונה בצד. לקצץ קצה תלוי של מאפה 1/2 אינץ ' מ שולי הצלחת. מקפלים ומגלגלים מאפה תחת, אפילו עם צלחת; חליל לפי הצורך.
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות מרתפי ערבה ריזלינג יבש. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.