עוגת בייגלה מצופה שוקולד # LovethePie
com / מתכונים / בייגלה מצופה שוקולד-טופי-207409 " >בייגלה מצופה שוקולד טופי, ו בייגלה מצופה שוקולד בלונדיניות.
הוראות
תנור חום עד 350 מעלות F. במעבד מזון לשלב בייגלה, 1/4 כוס סוכר חום, חמאה; תערובת עד תערובת דומה פירורים עדינים. הקש תערובת בחוזקה לתוך הצדדים התחתון ומעלה של מחבת פאי 9 אינץ'.
אופים קרום עד ריחני ופשוט הופך זהוב, 10 עד 15 דקות; מגניב. בספל בינוני להקציף יחד 1/2 כוס ארוז בקלילות סוכר חום, קורנפלור, קקאו, מלח, וחלב.
מניחים מעל חום בינוני ומערבבים עד הסוכר הוא רק מומס, על 2 דקות.
מקציפים בחלמונים. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד פודינג מתעבה ופשוט רותח, על 5 דקות.
הסר מהחום ומערבבים שוקולד מריר ווניל.
מניחים מחבת בקערת קרח ומים ומערבבים מדי פעם עד custard מתקרר. בעוד פודינג מתקרר, לעשות גנאש שוקולד כדי לכסות את קרום העוגה.
מקום קצוץ שוקולד חצי מתוק בקערה בינונית.
חום 1/4 כוס + 2 כפות של קצפת כבדה במיקרוגל על 30-40 שניות (רק עד שחין).
יוצקים קרם חם על שוקולד ומערבבים עד מומס.
יוצקים מעל קרום עוגה מקורר, באמצעות מרית גומי כדי לעזור להפיץ שוקולד את הצדדים ועל כל החלק התחתון של הקרום.
מניחים במקרר או במקפיא עד שנקבע.
יוצקים פודינג לתוך קרום מקורר עם גנאש קשוח ולחץ על פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח. להירגע עד המשרד, 4 שעות או עד יום. קצפת וסוכר ממתקים עד פסגות רכות טופס, פרושים על עוגה ומקשטים עם בייגלה נוסף שבבי שוקולד.