עוגת ביסקוויט טורקיה לוקחת כשעה ו-45 דקות מתחילתה ועד סופה. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בסביבות 39 גרם חלבון, 41 גרם שומן, ובסך הכל 686 קלוריות. מתכון זה מכסה 27% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך קמח, סודה לשתייה, חמאה וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 5 מעריצים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 61%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: פשטידת הודו-ביסקוויטים, סיר הודו ביסקוויטים ופאי סיר הודו עם קרום ביסקוויטים.
הוראות
1
מכינים את המילוי: מחממים את התנור ל-375 מעלות צלזיוס ומטפטפים תבנית אפייה עם שמן זית. מסדרים את חתיכות הבצל בצלחת ומניחים מעל את חזה ההודו.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעור
1 2 1/2 קילו חצי חזה הודו ללא עצמות
חצי חזה הודו ללא עצמות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות מרק הודו או מרק עוף דל נתרן
2 בצלים גדולים (1 חתוך לקוביות, 1 חתוך לקוביות)
2
מוסיפים את ענפי הטימין, מתבלים את ההודו בנדיבות במלח ופלפל ומזלפים שמן זית. צולים עד שמדחום המוחדר לחלק העבה ביותר של ההודו רושם 165 מעלות פרנהייט, כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל (1 חתוך לקוביות, 1 חתוך לקוביות)
חתוך לקוביות, 1)
3 ענפי טימין בתוספת 2 כפיות טימין קצוץ
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
3
מניחים להתקרר, ואז לגרוס, להשליך את העור. (צריך לקבל בערך 4 כוסות בשר.)
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4
ממיסים את החמאה במחבת גדולה מברזל יצוק על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים את קוביות הבצל, הגזר הקצוץ, הסלרי והתימין, 1/2 כפית מלח וכמה טחונות פלפל. מבשלים תוך כדי ערבוב עד שהירקות רכים, כ-7 דקות. מערבבים פנימה את החרדל, ואז מפזרים את הקמח על הירקות. מבשלים תוך כדי ערבוב עד שהקמח קלוי, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
צרור סלרי, פרוס (בערך
8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
טורפים פנימה את המרק, החלב והודו המגורר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים עד שמסמיך מעט, כ-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
קני סוכריות מרוסקים נוספים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מסירים מהאש ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1
מקציפים בקערה בינונית את הקמח, קמח התירס, העירית, אבקת האפייה, הסוכר, 3/4 כפית מלח, הסודה לשתייה ועוד כמה טחונות פלפל. בעזרת בלנדר מאפים או באצבעותיך חותכים את החמאה לתערובת הקמח עד שהיא מזכירה פירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים 3/4 כוס חלב ומערבבים עד שהבצק מתאחד. מערבבים פנימה עד 1/4 כוס עוד חמאה, מעט בכל פעם, אם הבצק מרגיש יבש.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
3
מערבבים את האפונה לתוך מלית ההודו. בעזרת כף מורידים מעל כ-14 גבעות של בלילה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
4
מעבירים את המחבת לתנור ואופים עד שהציפוי תופח ומזהיב, כ-25 דקות.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
פאי עובד ממש טוב עם Vin Santo, Late Harvest Riesling ולמברוסקו דולצ'ה. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. אתה יכול לנסות את פינו נואר בעמק הנהר הרוסי וויליאמס סלים. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-110 דולר לבקבוק.
ויליאמס סליאם עמק הנהר הרוסי פינו נואר
נראה כי ניחוחות דובדבן אדום, תות שדה וניחוחות עלי ורדים דהויים שרים ברשימה העליונה בהצעה המפתה הזו. רמזים של שורש סלק, עשבי תיבול יבשים ותבליני עץ מציעים כמה תווי בס להשלמת הסוויטה התזמורתית הנהדרת הזו. עם אוויר, הניחוחות מתעצמים עם תווים של דובדבן מורלו. החך צפוף מאוד בכניסה עם פס חזק של מינרליות עד לסיום. הטאנינים בעלי גרגירים עדינים במיוחד ומזכירים תה ציילון. הפינו נואר של עמק הנהר הרוסי 2015 הוא קלאסי, ומדגיש את האלגנטיות והעוצמה של אזור גידול נהדר באמת. הפינו נואר עבור תערובת זו נלקח בעיקר מכרם דרייק אסטייט שלנו, ומ-Williams Selyem Estate Vineyard.