עוגת ביסקוויט תות-סוכר
צריך קינוח ללא גלוטן וצמחוני? עוגת ביסקוויט תות-סוכר יכולה להיות מתכון מדהים לנסות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 365 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם פודינג טריפל, תותים, אבקת סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת לא משהו. נסו מילקשייק תות עם ציפוי ביסקוויט סוכר, ביסקוויט סוכר מצופה עוגת תות, ו עוגת ביסקוויט תות (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים ביסקוויטים סוכר לשניים; מברשת לחתוך צדדים באופן שווה עם 5 כפות ליקר כתום.
שורה תחתונה של קערה 4 ליטר או קערה עם שמונה חצאי ביסקוויט סוכר. מסדרים חצאי תות סביב הקצה התחתון של קערה. כפית שליש של פודינג טריפל באופן שווה על חצאי ביסקוויט סוכר; העליון עם שליש מחצאי תות הנותרים. חזור על שכבות פעמיים, מסתיים עם שכבת תות.
טפטוף נשאר ליקר תפוזים באופן שווה מעל. כיסוי וצינה 3 עד 4 שעות.
לנצח את הקצפת עד קצף; בהדרגה להוסיף אבקת סוכר, להכות עד פסגות רכות טופס.