עוגת ביצים II
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט ביצים II. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 136 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. מתאים ל-22 מנות. מתכון זה של Allrecipes יש 39 אוהדים. אם יש לך מים, סוכר, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: פודינג ביצים פורטוגזי, תבשיל ביצים מקסיקני, ו מאפינס ביצים לארוחת בוקר.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C.)
בקערה גדולה, מערבבים קמח ומלח יחד. מערבבים בחמאה עם חותך מאפה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. בקערה קטנה, להכות את הביצה עם המים הקרים. מערבבים את תערובת הביצים לתוך תערובת הקמח כדי ליצור בצק רך. לעטוף עם פלסטיק להכניס למקרר במשך 30 דקות.
מגלגלים כל חצי עד עובי 1/8 אינץ'. באמצעות 3.5 אינץ ' (8.5 סנטימטר) מחורץ חותך עוגיות עגול, לגזור 22 סיבובים. לחץ על הבצק לתוך מחבתות טארט משומן קלות 3 אינץ'.
בסיר על אש נמוכה, מערבבים מים וסוכר עד שהסוכר מתמוסס. למדוד 1 כוס בתוספת 2 כפות של סירופ וכתוצאה מכך להפריש להתקרר.
בקערה גדולה, לשלב ביצים, התאדה חלב וניל. הכה עד חלקה. מסננים לסירופ שמור ומערבבים היטב.
יוצקים לתוך פגזי טארט מוכנים.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות, או עד מאפה הוא חום זהוב ומילוי מוגדר.