עוגת בירה אני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת בירה אני. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 307 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. . זה מושלם עבור יום האב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך בירה, ביצים, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 16%. נסו עוגת בירה, עוגת בירה שחורה, ו עוגת בירה שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C), גריז וקמח מחבת 10 אינץ ' Bundt.
מערבבים את העוגה ומערבבים פודינג בקערה גדולה.
מוסיפים בירה ושמן צמחי ומערבבים קלות.
הוסף 4 ביצים. לנצח במהירות גבוהה עד התערובת היא עבה, שמנת וחלק.
יוצקים למחבת שמנונית וקמח.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 55 דקות. מגניב במחבת במשך 10 דקות, ואז להפוך על מתלה חוט מגניב לחלוטין. כפור לפי הצורך.