קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת בננה

עוגת בננה
עוגת בננה דורש בסביבה 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 10 מנות עם 331 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 57 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם תערובת פודינג בננה מיידית, חלב, פירורי קרקר גרהם וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 22%, המנה הזו לא כל כך אדירה. נסו פאי דובדבנים, פאי באטרפינגר, ו פאי העגבניות של סנדי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית מערבבים פירורי קרקר גרהם וסוכר. מערבבים פנימה חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקריםפירורי קרקרים
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מערבבים היטב, ולאחר מכן לחץ על תערובת לתוך תחתית מחבת 9 על 13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
חותכים בננות לפרוסות 1/4 אינץ ' ויוצרים שכבה אחת של פרוסות בננה על קרום קרקר גרהם. שמרו את פרוסות הבננה שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי קרקר גרהםקרום פאי קרקר גרהם
בננהבננה
4
בקערת ערבוב גדולה מקציפים גבינת שמנת עד שהיא תפוחה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
5
מוסיפים את תערובת הפודינג ואת תערובת השוט עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת פודינגתערובת פודינג
6
מוסיפים חלב ומערבבים עד שכל החומרים משולבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
7
יוצקים תערובת על שכבת בננות.
מרכיבים שתצטרך
בננהבננה
8
הכינו שכבה נוספת של פרוסות בננה על גבי שכבת הפודינג. מכסים בננות עם ציפוי מוקצף. מקררים לפחות 3 שעות לפני ההגשה. אם משתמשים בפרוסות בננה לקישוט, זורקים עם מיץ לימון למניעת השחמה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי מוקצףציפוי מוקצף
מיץ לימוןמיץ לימון
בננהבננה