עוגת בננה
עוגת בננה דורש בסביבה 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 10 מנות עם 331 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 57 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם תערובת פודינג בננה מיידית, חלב, פירורי קרקר גרהם וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 22%, המנה הזו לא כל כך אדירה. נסו פאי דובדבנים, פאי באטרפינגר, ו פאי העגבניות של סנדי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית מערבבים פירורי קרקר גרהם וסוכר. מערבבים פנימה חמאה מומסת.
מערבבים היטב, ולאחר מכן לחץ על תערובת לתוך תחתית מחבת 9 על 13 אינץ'.
חותכים בננות לפרוסות 1/4 אינץ ' ויוצרים שכבה אחת של פרוסות בננה על קרום קרקר גרהם. שמרו את פרוסות הבננה שנותרו.
בקערת ערבוב גדולה מקציפים גבינת שמנת עד שהיא תפוחה.
מוסיפים את תערובת הפודינג ואת תערובת השוט עד לקבלת חלקה.
מוסיפים חלב ומערבבים עד שכל החומרים משולבים היטב.
יוצקים תערובת על שכבת בננות.
הכינו שכבה נוספת של פרוסות בננה על גבי שכבת הפודינג. מכסים בננות עם ציפוי מוקצף. מקררים לפחות 3 שעות לפני ההגשה. אם משתמשים בפרוסות בננה לקישוט, זורקים עם מיץ לימון למניעת השחמה.