עוגת בננה-לוף II
. אם יש לך שמן צמחי, ביצים, אגוזי מלך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת כיכר בננה, עוגת כיכר בננה, ו קרם פרש בננה לוף עוגה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח שני 8x4 מחבתות כיכר אינץ'.
בקערה בינונית, מערבבים יחד את תערובת העוגה ופודינג מיידי.
מוסיפים את הביצים, שמן, מים ופירה בננה, מערבבים עם מיקסר חשמלי עד חלקה. מקפלים את האגוזים הקצוצים.
יוצקים באופן שווה לתוך המחבתות מוכנות.
אופים במשך 50 עד 55 דקות בתנור שחומם מראש, עד שקיסם מוכנס יוצא נקי. מגניב מחבתות במשך 15 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מדפים תיל.