עוגת בננה עם ציפוי פאדג'
עוגת בננה עם ציפוי פאדג'יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 379 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. אם יש לכם סודה לשתיה, וניל, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה לא כל כך מדהים. נסו עוגת בננה עם ציפוי פאדג', עוגות בננה עם ציפוי שוקולד פאדג'# SundaySupper, ו עוגת שיש עם ציפוי פאדג' (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. גריז התחתון הצדדים של מחבת מלבנית, 13x9x2 אינץ', עם התקצרות. בקערה בינונית, מערבבים קמח, סודה לשתייה, קינמון ומלח; להפריש.
בקערה גדולה, לנצח 1 כוס סוכר 1 כוס חמאה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה, גירוד קערה מדי פעם, עד פלאפי. הכה ביצים 1 כפית וניל. בהדרגה להכות בתערובת קמח לסירוגין עם חלב חמאה עד חלקה. מערבבים בבננות.
אופים 30 עד 35 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בינתיים, בסיר 2 ליטר, לערבב 1 כוס סוכר מגורען ואת הקקאו. מערבבים בחלב, 1/4 כוס חמאה וסירופ תירס.
חום לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מרתיחים 3 דקות, ערבוב מדי פעם; להסיר מהחום. הכה באבקת סוכר ו 1 כפית וניל עם כפית עד חלקה ומפיצה.
מורחים ציפוי פאדג ' על עוגה מקוררת.