קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

עוגת בננות פוסטר

עוגת בננות פוסטר
זה מובא לך על ידי www.seriouseats.com. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת בננות פוסטר, עוגת בננות פוסטר, ו בננות קפואות מטפחות עוגת גלידה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 218°. בשורה התחתונה ואת הצדדים של קרום העוגה בצורת מראש, צונן בנייר כסף ולמלא עם משקולות עוגה (אני מחדש להשתמש שעועית יבשה עבור זה).
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
אופים במשך 15 דקות על המדף התחתון של התנור, ולאחר מכן להסיר את המשקולות ואת אניה, לסובב, ואופים עד התחתון הוא חום זהוב, כ 15 דקות. לאפשר את הקליפה להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
הפוך את מילוי הבננה: בשורה התחתונה של הקרום אפוי עם פרוסות בננה מ 3 בננות. במחבת בגודל בינוני להגדיר מעל חום בינוני, להמיס את החמאה ומערבבים את הסוכר החום. המשך ערבוב עד הסוכר נמס ומתחיל caramelize. כבה את החום, לעמוד מאחור ולהוסיף את הרום (התערובת תהיה קיטור פופ).
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
פרוסות בננה נוספות, לא חובהפרוסות בננה נוספות, לא חובה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מניחים על אש נמוכה ומערבבים עד גושים קשוחים כל להיות חלקה. מוסיפים את השמנת ואת קמצוץ המלח.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
לטאטא עד התערובת היא חלקה לחלוטין בועות מעט.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
יוצקים על בננות, מאפשרים לתערובת להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות בננה נוספות, לא חובהפרוסות בננה נוספות, לא חובה
1
מניחים את החלב והרום בסיר בגודל בינוני. בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים, חלמונים, סוכר חום, קורנפלור ומלח במשך שתי דקות, עד התערובת מוארת.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
קני ממתקים נוספיםקני ממתקים נוספים
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים את תערובת החלב על חום בינוני עד שהוא מתחיל לבעבע בצדדים. השתמש בתערובת חלב חם כדי למזג את תערובת הביצה, הוספת הנוזל החם לביצים קצת בכל פעם לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
יוצקים את תערובת פודינג בחזרה לסיר ולהגדיר על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
להקציף ברציפות. התערובת תתחיל להתעבות לאחר 3-4 דקות. תמשיך להקציף. כאשר פודינג מתחיל לגמגם או בועה, להקציף ללא הפסקה במשך שתי דקות, ואז לטאטא את החמאה ושופכים את פודינג חם על הבננות בקרום. לחץ על ניילון נצמד ישירות על גבי ומניח במקרר לפחות 4 שעות כדי להירגע.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות בננה נוספות, לא חובהפרוסות בננה נוספות, לא חובה
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1
הסר ניילון נצמד מהחלק העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
2
יוצקים cajeta או קרמל על החלק העליון של פודינג העליון עם קצפת קרה.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
3
מפזרים את הסוכר מגורען על הבננות, ציפוי אותם על פני השטח השטוחים, ולאחר מכן מניחים את הבננות על מגש מתכת. Brulee את צמרות הבננות באמצעות לפיד או מתחת לטוחן של התנור.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
פרוסות בננה נוספות, לא חובהפרוסות בננה נוספות, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
מניחים אותם על גבי העוגה ומגישים מיד.