עוגת בצל וגבינה
זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. אם יש לכם מלח, גבינת צ'דר חדה, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת, חציל בצל צרפתי וגבינת בצל אדומה " בורגר, ו עוגת בצל וגבינה.
הוראות
תנור חום 163°. ריסוס 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית עם ספריי בישול. בקערה קטנה, לערבב פירורי קרקר ו 1/4 כוס חמאה מומסת; לחץ באופן שווה בחלק התחתון ומעלה של צלחת עוגה.
ב 10 אינץ ' מחבת, להמיס 2 כפות חמאה על חום בינוני גבוה. מבשלים בצל בחמאה 5 עד 6 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד חום בהיר.
בקערה בינונית, להכות חלב, מלח, פלפל וביצים עם מזלג או חוט לטאטא עד מעורבב; לשפוך על גבינה.
אופים 40 עד 45 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.