עוגת ברוקולי
מתכון זה מספק 4 מנות. עם 261 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תערובת מרק בצל, עגבניות שרי, מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. מתכונים דומים: עוגת דובדבנים, עוגת חמאה, ו עוגת אוכמניות טריה.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה על חום גבוה. ממלאים קערה גדולה במי קרח.
חתוך את הברוקולי לפרחים. כאשר המים רותחים, מוסיפים את הפרחים וקמצוץ גדול של מלח. מבשלים עד הברוקולי הוא פשוט רך, על 3 דקות.
לנקז ולצלול את הפרחים לתוך מי הקרח כדי לעצור את הבישול. כאשר הם מקורר ביסודיות, לנקז, ולהפיץ אותם על מחבת גיליון מצופה מגבת נייר לייבוש.
בקערה קטנה, מערבבים יחד את היוגורט, גבינת שמנת ותערובת מרק בצל.
מעבירים את תערובת היוגורט לשקית פלסטיק גדולה שניתן לאטום מחדש. מסדרים את הברוקולי, על מגש הגשה, חותכים צדדים למטה, כך שהם יוצרים מראה דמוי פאי כיפה.
חותכים את קצה הפינה של התיק צינור עיצוב סריג-עבודה על הברוקולי.
מקשטים עם עגבניות שרי ומגישים.