עוגת בשר טחון
עוגת בשר טחון דורשת כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 354 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 3 אוהדים. אם יש לכם בשר טחון מרוכז, קמח, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 18%. נסו עוגת תפוחים Mincemeat, אגס & עוגת פירורים בשר טחון, ו Mincemeat Spice Cake W / ציפוי שמנת Eggnog (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C). שמן וקמח שני אינץ ' 8, עגול, מחבתות עוגה.
חמאת שמנת או מרגרינה בקערת ערבוב גדולה. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות היטב.
מוסיפים ביצים אחד בכל פעם, מכים תערובת היטב לאחר כל תוספת.
ממיסים סודה בחמאה, מערבבים היטב.
מערבבים קמח לתוך תערובת מוקרם לסירוגין עם תערובת חלב חמאה, מתחיל ומסתיים בקמח.
מערבבים היטב לאחר חיבור. מערבבים ב mincemeat מתפורר. הבלילה כפית לתוך מחבתות מוכנות.
אופים במשך 45 עד 50 דקות, או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. עוגה מגניבה במחבת במשך 10 דקות.
הסר שכבות ממחבתות, להתקרר לחלוטין. למלא ולהקפיא את העוגה עם ציפוי קרם קרמל.