עוגת Mock Mincemeat עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 261 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ים, ברנדי, קרום עוגה עגול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה די גרוע. נסו עוגת בשר טחון מדומה, בשר טחון, ו פשטידת בשר טחון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים קרום על 2 אריזות ללא מסגרת וצינה בעת הכנת מילוי.
1
מניחים 1/3 של תפוחים במעבד. שימוש / כיבוי פונה, לקצוץ לתוך קישוטים קטנים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
2
העברת תפוחים קצוצים גדוליםאוסקיפן. חזור על קיצוץ להישאר ב 2 קבוצות יותר במעבד; להוסיף לסיר.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מניחים את כל פירות יבשים בעבד. שימוש / כיבוי פונה, לקצוץ untilbeginning להישאר ביחד.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשים
4
מוסיפים driedfruits לסיר עם תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
Addsugar, מולסה, רום, ברנדי,עמילן תירס, חמאה, קליפת תפוז, קליפת לימון,תבלינים, מלח ים; מערבבים כדי להתמזג. מבשלים overmedium-חום נמוך עד התערובת מאודקצב, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע חריכה, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
עמילן תירס
קליפת לימון
מולסה
מלח ים
ברנדי
חמאה
תבלינים
רום
6
הסר מהחום.
7
העברת פאי מילוי לקערה גדולה וקולבדיוק, כ 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מילוי פאי
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
מתלה מיקום בשליש התחתון של התנור; מחממים ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
להעביר 1 קרום 9-inchglass צלחת עוגה, משאיר בצק overhang.
מרכיבים שתצטרך
קרום
בצק
ציוד שתשתמש בו
טופס פאי
10
מורחים מקורר מילוי קרום.
מרכיבים שתצטרך
קרום
11
חותכים secondcrust לרצועות 1/2 אינץ ' רחב. סדר רצועות 6dough על גבי מילוי, מרווח 1 inchapart.
12
מניחים 6 רצועות בצק ב 45-degreeangle לרצועות הראשונות, ויצרו סבכה יהלום. רצועת לקצץ מסתיים אפילו עם תחתית. מקפלים קצה קרום ורצועות ב; pressedge עם tines של מזלג לאטום. (Feelingambitious? לחץ כאן לקבלת טיפים על ביצוע קרום סריג ארוג.)
מרכיבים שתצטרך
קרום
בצק
13
להקציף שמנת וסוכר בקערה קטנהלבלות לזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
קרם
זיגוג
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
14
זיגוג מברשת על הסריג.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג
15
לאפות פאי 15 דקות. להפחית את הביוץ כדי 177° ולהמשיך קרום bakeuntil הוא חום זהוב ומילוי isbubbling, 50 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
תנור
16
להעביר מתלה pieto מגניב לחלוטין עבור מילוי toset. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה.מכסים ומקררים.
17
בואו לעמוד ב roomtemperature 2 שעות לפני ההגשה. Ifdesired, לחמם מחדש את העוגה ב 325°f תנור 10 עד 15minutes לפני ההגשה.