אם יש לכם קצפת כבדה, קינמון טחון, ציפורן טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בשר טחון, פשטידת בשר טחון, ו קצת בשר טחון.
הוראות
1
מניחים קרום על 2 גיליונות אפייה ללא מסגרת וצינה בעת הכנת מילוי.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1
מניחים 1/3 של תפוחים במעבד. שימוש / כיבוי פונה, לקצוץ לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2
העברת תפוחים קצוצים לסיר גדול. חזור על קיצוץ התפוחים הנותרים 2 קבוצות נוספות במעבד; להוסיף סיר.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
3
מניחים את כל הפירות היבשים במעבד. באמצעות הפעלה / כיבוי, לקצוץ עד תחילת לדבוק זה בזה.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשים
4
מוסיפים פירות יבשים לסיר עם תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
5
מוסיפים סוכר, מולסה, רום, ברנדי, עמילן תירס, חמאה, קליפת תפוז, קליפת לימון, תבלינים ומלח ים; מערבבים כדי להתמזג. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד התערובת היא עבה מאוד, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע חריכה, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
אגסי בארטלט או ד'אנג'ו
4 כוסות קמח חיטה
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
2 קורטים ציפורן טחון
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צ'יפס קינמון וייטנאמי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
דבש הדרים
6
הסר מהחום.
7
להעביר פאי מילוי קערה גדולה מגניב לחלוטין, על 1 שעה.
חותכים קרום שני לרצועות 1/2 אינץ ' רחב. סדר 6 רצועות בצק על גבי מילוי, מרווח 1 אינץ ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
12
מניחים 6 רצועות בצק בזווית 45 מעלות לרצועות הראשונות, ויוצרים דפוס סריג יהלום. לקצץ רצועת מסתיים אפילו עם קרום תחתון. מקפלים קצה קרום ורצועות ב; הקש קצה עם tines של מזלג לאטום. (מרגיש שאפתן? לחץ כאן לקבלת טיפים על ביצוע קרום סריג ארוג.)
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
13
להקציף שמנת וסוכר בקערה קטנה להתמזג עבור זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
רוטב שומשום יפני מוכן
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
14
זיגוג מברשת על הסריג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
15
לאפות פאי 15 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 177° ולהמשיך לאפות עד הקרום הוא חום זהוב ומילוי מבעבע, 50 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
16
להעביר פאי מתלה מגניב לחלוטין עבור מילוי להגדיר. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.
17
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 2 שעות לפני ההגשה. אם תרצה, לחמם פאי בתנור 163° 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.