אם יש לכם קצפת כבדה, קינמון טחון, ציפורן טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בשר טחון, פשטידת בשר טחון, ו קצת בשר טחון.
הוראות
1
מניחים קרום על 2 גיליונות אפייה ללא מסגרת וצינה בעת הכנת מילוי.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
1
מניחים 1/3 של תפוחים במעבד. שימוש / כיבוי פונה, לקצוץ לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2
העברת תפוחים קצוצים לסיר גדול. חזור על קיצוץ התפוחים הנותרים 2 קבוצות נוספות במעבד; להוסיף סיר.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מניחים את כל הפירות היבשים במעבד. באמצעות הפעלה / כיבוי, לקצוץ עד תחילת לדבוק זה בזה.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשים
4
מוסיפים פירות יבשים לסיר עם תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
5
מוסיפים סוכר, מולסה, רום, ברנדי, עמילן תירס, חמאה, קליפת תפוז, קליפת לימון, תבלינים ומלח ים; מערבבים כדי להתמזג. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד התערובת היא עבה מאוד, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע חריכה, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
4 כוסות קמח חיטה
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
2 קורטים ציפורן טחון
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
צ'יפס קינמון וייטנאמי
מיץ לימון, אופציונלי
דבש הדרים
6
הסר מהחום.
7
להעביר פאי מילוי קערה גדולה מגניב לחלוטין, על 1 שעה.
חותכים קרום שני לרצועות 1/2 אינץ ' רחב. סדר 6 רצועות בצק על גבי מילוי, מרווח 1 אינץ ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
12
מניחים 6 רצועות בצק בזווית 45 מעלות לרצועות הראשונות, ויוצרים דפוס סריג יהלום. לקצץ רצועת מסתיים אפילו עם קרום תחתון. מקפלים קצה קרום ורצועות ב; הקש קצה עם tines של מזלג לאטום. (מרגיש שאפתן? לחץ כאן לקבלת טיפים על ביצוע קרום סריג ארוג.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
13
להקציף שמנת וסוכר בקערה קטנה להתמזג עבור זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של וניל
רוטב שומשום יפני מוכן
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות