קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת בשר טחון מדומה

עוגת בשר טחון מדומה
אם יש לכם קצפת כבדה, קינמון טחון, ציפורן טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בשר טחון, פשטידת בשר טחון, ו קצת בשר טחון.

הוראות

1
מניחים קרום על 2 גיליונות אפייה ללא מסגרת וצינה בעת הכנת מילוי.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1
מניחים 1/3 של תפוחים במעבד. שימוש / כיבוי פונה, לקצוץ לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
2
העברת תפוחים קצוצים לסיר גדול. חזור על קיצוץ התפוחים הנותרים 2 קבוצות נוספות במעבד; להוסיף סיר.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מניחים את כל הפירות היבשים במעבד. באמצעות הפעלה / כיבוי, לקצוץ עד תחילת לדבוק זה בזה.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשיםפירות יבשים
4
מוסיפים פירות יבשים לסיר עם תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
מוסיפים סוכר, מולסה, רום, ברנדי, עמילן תירס, חמאה, קליפת תפוז, קליפת לימון, תבלינים ומלח ים; מערבבים כדי להתמזג. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד התערובת היא עבה מאוד, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע חריכה, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
דבש הדריםדבש הדרים
6
הסר מהחום.
7
להעביר פאי מילוי קערה גדולה מגניב לחלוטין, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובהפטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מתלה מיקום בשליש התחתון של התנור; מחממים ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
העברת קרום 1 לצלחת פאי זכוכית 9 אינץ', משאיר בצק overhang.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
10
מורחים מקורר מילוי קרום.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
11
חותכים קרום שני לרצועות 1/2 אינץ ' רחב. סדר 6 רצועות בצק על גבי מילוי, מרווח 1 אינץ ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
12
מניחים 6 רצועות בצק בזווית 45 מעלות לרצועות הראשונות, ויוצרים דפוס סריג יהלום. לקצץ רצועת מסתיים אפילו עם קרום תחתון. מקפלים קצה קרום ורצועות ב; הקש קצה עם tines של מזלג לאטום. (מרגיש שאפתן? לחץ כאן לקבלת טיפים על ביצוע קרום סריג ארוג.)
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
13
להקציף שמנת וסוכר בקערה קטנה להתמזג עבור זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
14
זיגוג מברשת על הסריג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
15
לאפות פאי 15 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 177° ולהמשיך לאפות עד הקרום הוא חום זהוב ומילוי מבעבע, 50 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
16
להעביר פאי מתלה מגניב לחלוטין עבור מילוי להגדיר. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.
17
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 2 שעות לפני ההגשה. אם תרצה, לחמם פאי בתנור 163° 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
18
מגישים עוגה חמה או בטמפרטורת החדר.

מרכיבים

1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרמשמשים מיובשים חתוכים לקוביותמשמשים מיובשים חתוכים לקוביות22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסאפונה קפואהאפונה קפואה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרום כההרום כהה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרדומדמניות מיובשותדומדמניות מיובשות1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרצימוקים זהוביםצימוקים זהובים680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'תפוחים סבתא סמית (על 3 גדול), קלופים, לרבעים, cored, לחתוך לקוביות 1/2 אינץתפוחים סבתא סמית (על 3 גדול), קלופים, לרבעים, cored, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ0חתיכות טופי הית' ברallspice הקרקעallspice הקרקע0חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםקמצוץ גדול של קרקעקמצוץ גדול של קרקע1חתיכות טופי הית' ברג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע11 כף אורגנו מיובששמנת מתוקהשמנת מתוקה1חתיכות טופי הית' ברקליפת לימון מגורד דקקליפת לימון מגורד דק22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמולסה קלה בטעם (אור) מולסה קלה בטעם (אור)1אוראו ממולאים כפוליםקליפת תפוז מגוררת דקקליפת תפוז מגוררת דק212-inchs12 אינץ ' קרום עוגה עגול12 אינץ ' קרום עוגה עגול1צביטהגדול של מלח ים משובחגדול של מלח ים משובח2371 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון11 כף אורגנו מיובשרצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמוציות מיובשות ממותקיםחמוציות מיובשות ממותקים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרטארט מיובש או דובדבנים מתוקיםטארט מיובש או דובדבנים מתוקים22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס(1/4 מקל) חמאה ללא מלח(1/4 מקל) חמאה ללא מלח