קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת בשר טחון מדומה

עוגת בשר טחון מדומה
אם יש לכם קצפת כבדה, קינמון טחון, ציפורן טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בשר טחון, פשטידת בשר טחון, ו קצת בשר טחון.

הוראות

1
מניחים קרום על 2 גיליונות אפייה ללא מסגרת וצינה בעת הכנת מילוי.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1
מניחים 1/3 של תפוחים במעבד. שימוש / כיבוי פונה, לקצוץ לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2
העברת תפוחים קצוצים לסיר גדול. חזור על קיצוץ התפוחים הנותרים 2 קבוצות נוספות במעבד; להוסיף סיר.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מניחים את כל הפירות היבשים במעבד. באמצעות הפעלה / כיבוי, לקצוץ עד תחילת לדבוק זה בזה.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשיםפירות יבשים
4
מוסיפים פירות יבשים לסיר עם תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מוסיפים סוכר, מולסה, רום, ברנדי, עמילן תירס, חמאה, קליפת תפוז, קליפת לימון, תבלינים ומלח ים; מערבבים כדי להתמזג. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד התערובת היא עבה מאוד, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע חריכה, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
דבש הדריםדבש הדרים
6
הסר מהחום.
7
להעביר פאי מילוי קערה גדולה מגניב לחלוטין, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובהפטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מתלה מיקום בשליש התחתון של התנור; מחממים ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
העברת קרום 1 לצלחת פאי זכוכית 9 אינץ', משאיר בצק overhang.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
10
מורחים מקורר מילוי קרום.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
11
חותכים קרום שני לרצועות 1/2 אינץ ' רחב. סדר 6 רצועות בצק על גבי מילוי, מרווח 1 אינץ ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
12
מניחים 6 רצועות בצק בזווית 45 מעלות לרצועות הראשונות, ויוצרים דפוס סריג יהלום. לקצץ רצועת מסתיים אפילו עם קרום תחתון. מקפלים קצה קרום ורצועות ב; הקש קצה עם tines של מזלג לאטום. (מרגיש שאפתן? לחץ כאן לקבלת טיפים על ביצוע קרום סריג ארוג.)
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
13
להקציף שמנת וסוכר בקערה קטנה להתמזג עבור זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
14
זיגוג מברשת על הסריג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
15
לאפות פאי 15 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 177° ולהמשיך לאפות עד הקרום הוא חום זהוב ומילוי מבעבע, 50 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
16
להעביר פאי מתלה מגניב לחלוטין עבור מילוי להגדיר. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.
17
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 2 שעות לפני ההגשה. אם תרצה, לחמם פאי בתנור 163° 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
18
מגישים עוגה חמה או בטמפרטורת החדר.

מרכיבים

1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרמשמשים מיובשים חתוכים לקוביותמשמשים מיובשים חתוכים לקוביות2קרום: פירורי קרקר גרהם2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון2קרום: פירורי קרקר גרהםאפונה קפואהאפונה קפואה2קרום: פירורי קרקר גרהםרום כההרום כהה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרדומדמניות מיובשותדומדמניות מיובשות1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 כפות צנוברים קלויים קלות4 כפות צנוברים קלויים קלות680פלפל האבנרותפוחים סבתא סמית (על 3 גדול), קלופים, לרבעים, cored, לחתוך לקוביות 1/2 אינץתפוחים סבתא סמית (על 3 גדול), קלופים, לרבעים, cored, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)allspice הקרקעallspice הקרקע0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)קינמון טחוןקינמון טחון12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםקמצוץ גדול של קרקעקמצוץ גדול של קרקע1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)ג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע1גבינת פרמזן מגוררתשמנת מתוקהשמנת מתוקה1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)קליפת לימון מגורד דקקליפת לימון מגורד דק2קרום: פירורי קרקר גרהםמולסה קלה בטעם (אור) מולסה קלה בטעם (אור)1אוראו ממולאים כפוליםקליפת תפוז מגוררת דקקליפת תפוז מגוררת דק212-inchs12 אינץ ' קרום עוגה עגול12 אינץ ' קרום עוגה עגול1צביטהגדול של מלח ים משובחגדול של מלח ים משובח2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה1גבינת פרמזן מגוררתתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמוציות מיובשות ממותקיםחמוציות מיובשות ממותקים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרטארט מיובש או דובדבנים מתוקיםטארט מיובש או דובדבנים מתוקים2קרום: פירורי קרקר גרהם(1/4 מקל) חמאה ללא מלח(1/4 מקל) חמאה ללא מלח