עוגת בשר טחון מדומה
אם יש לכם קצפת כבדה, קינמון טחון, ציפורן טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בשר טחון, פשטידת בשר טחון, ו קצת בשר טחון.
הוראות
מניחים קרום על 2 גיליונות אפייה ללא מסגרת וצינה בעת הכנת מילוי.
מניחים 1/3 של תפוחים במעבד. שימוש / כיבוי פונה, לקצוץ לחתיכות קטנות.
העברת תפוחים קצוצים לסיר גדול. חזור על קיצוץ התפוחים הנותרים 2 קבוצות נוספות במעבד; להוסיף סיר.
מניחים את כל הפירות היבשים במעבד. באמצעות הפעלה / כיבוי, לקצוץ עד תחילת לדבוק זה בזה.
מוסיפים פירות יבשים לסיר עם תפוחים.
מוסיפים סוכר, מולסה, רום, ברנדי, עמילן תירס, חמאה, קליפת תפוז, קליפת לימון, תבלינים ומלח ים; מערבבים כדי להתמזג. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד התערובת היא עבה מאוד, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע חריכה, 10 עד 12 דקות.
להעביר פאי מילוי קערה גדולה מגניב לחלוטין, על 1 שעה.
מתלה מיקום בשליש התחתון של התנור; מחממים ל 191°.
העברת קרום 1 לצלחת פאי זכוכית 9 אינץ', משאיר בצק overhang.
חותכים קרום שני לרצועות 1/2 אינץ ' רחב. סדר 6 רצועות בצק על גבי מילוי, מרווח 1 אינץ ' זה מזה.
מניחים 6 רצועות בצק בזווית 45 מעלות לרצועות הראשונות, ויוצרים דפוס סריג יהלום. לקצץ רצועת מסתיים אפילו עם קרום תחתון. מקפלים קצה קרום ורצועות ב; הקש קצה עם tines של מזלג לאטום. (מרגיש שאפתן? לחץ כאן לקבלת טיפים על ביצוע קרום סריג ארוג.)
להקציף שמנת וסוכר בקערה קטנה להתמזג עבור זיגוג.
לאפות פאי 15 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 177° ולהמשיך לאפות עד הקרום הוא חום זהוב ומילוי מבעבע, 50 עד 60 דקות.
להעביר פאי מתלה מגניב לחלוטין עבור מילוי להגדיר. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 2 שעות לפני ההגשה. אם תרצה, לחמם פאי בתנור 163° 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.
מגישים עוגה חמה או בטמפרטורת החדר.