עוגת ג'ניס
צריך ללא גלוטן, מזון ידידותי, וקינוח צמחוני? עוגת Genoise יכולה להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה 148 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, ביצים, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו עוגת ג'ניס, עוגת גינואז עם מילוי גרגרי בויזנברי ומרנג איטלקי, ו ג'ניס. (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F, מחליקים מתלה למפלס התחתון האמצעי, ומכינים את המחבת (ראה הערה). מנפים את הקמח עם 1 כף סוכר ומלח ושומרים את החמאה הבהירה בקערה 2 ליטר. הכה את הביצים בקערת המיקסר שלך עם הסוכר הנותר והוניל עד שיצרת את הסרט. בבת אחת, במהירות לנפות ולקפל ברבע מהקמח, ואז מחצית שאר הקמח, ולבסוף האחרון שלו. מקפלים פלופ גדול של הבלילה עוגה זו לתוך החמאה הבהירה, ולאחר מכן לקפל את החמאה-הבלילה בחזרה לתוך הבלילה הנותרת. להפוך את הבלילה למחבת מוכנה, ממלא אותו לא יותר מ אינץ ' של השפה. מפץ קלות על משטח עבודה כדי להסיט בועות, ואופים 30 עד 35 דקות, עד נפוח, משחימים קלות, ומראה קו קלוש של הצטמקות מצדדים של מחבת.
תן מגניב 20 דקות לפני התגלגלות על מתלה.
בואו להתקרר לחלוטין לפני מילוי וזיגוג.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;