אם $1.1 למנה נופל בתקציב שלך, עוגת גבינה יכול להיות מצוין צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 411 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך שמנת כבדה, סוכר, פירורי קרקר גרהם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו עוגת גבינה דלעת מטבח פיצה קליפורניה-זוהי עוגת גבינה מושלמת לחופשות הסתיו, עוגת הגבינה שלהם היא לא סוד יותר, עוגת גבינה ידועה לשמצה של אבי או עוגת גבינה תפוחים קינמון, ו פילדלפיה עוגת גבינה של השנה תחרות & עוגת גבינה לחג המולד שלי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים מתלה באמצע התנור מחממים עד 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
כדי להפוך את הקרום: בקערה קטנה, לערבב את פירורי קרקר עם חמאה מומסת והסוכר יחד עד לחלח באופן שווה. לחץ על תערובת פירור על החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גבינת נויפשטל של פילדלפיה®
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
אופים את הקרום עד חום זהוב, על 10 עד 12 דקות. לקרר את המחבת על מדף.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות F. בקערה של מערבל עומד מצויד מצורף ההנעה, או עם מערבל שנערך ביד, קרם את גבינת שמנת במהירות בינונית עד חלקה. בהדרגה להוסיף את הסוכר והכה עד אור ורך. (להפסיק לערבב לגרד את הצדדים של הקערה ומכות לפי הצורך.) Beat in the sour cream.
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מוסיפים את הביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מערבבים את וניל ושמנת.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
אופים עד החלק העליון של עוגת הגבינה הוא השחמה קלות, אבל המרכז עדיין מתנועע מעט, כ 45 דקות. לקרר את העוגה במחבת על מתלה. מכסים בניילון נצמד ומקררים בין לילה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
כדי להסיר את העוגה מהמחבת, להפעיל סכין או לקזז מרית סביב הקצוות כדי לשחרר את הקצוות מן המחבת. פתח את מחבת springform ולהסיר את הטבעת.
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
רול פירות צהוב אחד
9
חותכים את עוגת הגבינה לתוך טריזים ומגישים עם פירות יער או רוטב פטל אם תרצה.