עוגת גבינה
אם $1.1 למנה נופל בתקציב שלך, עוגת גבינה יכול להיות מצוין צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 411 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך שמנת כבדה, סוכר, פירורי קרקר גרהם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו עוגת גבינה דלעת מטבח פיצה קליפורניה-זוהי עוגת גבינה מושלמת לחופשות הסתיו, עוגת הגבינה שלהם היא לא סוד יותר, עוגת גבינה ידועה לשמצה של אבי או עוגת גבינה תפוחים קינמון, ו פילדלפיה עוגת גבינה של השנה תחרות & עוגת גבינה לחג המולד שלי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה באמצע התנור מחממים עד 350 מעלות F.
כדי להפוך את הקרום: בקערה קטנה, לערבב את פירורי קרקר עם חמאה מומסת והסוכר יחד עד לחלח באופן שווה. לחץ על תערובת פירור על החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ'.
אופים את הקרום עד חום זהוב, על 10 עד 12 דקות. לקרר את המחבת על מדף.
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות F. בקערה של מערבל עומד מצויד מצורף ההנעה, או עם מערבל שנערך ביד, קרם את גבינת שמנת במהירות בינונית עד חלקה. בהדרגה להוסיף את הסוכר והכה עד אור ורך. (להפסיק לערבב לגרד את הצדדים של הקערה ומכות לפי הצורך.) Beat in the sour cream.
מוסיפים את הביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מערבבים את וניל ושמנת.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים עד החלק העליון של עוגת הגבינה הוא השחמה קלות, אבל המרכז עדיין מתנועע מעט, כ 45 דקות. לקרר את העוגה במחבת על מתלה. מכסים בניילון נצמד ומקררים בין לילה לפני ההגשה.
כדי להסיר את העוגה מהמחבת, להפעיל סכין או לקזז מרית סביב הקצוות כדי לשחרר את הקצוות מן המחבת. פתח את מחבת springform ולהסיר את הטבעת.
חותכים את עוגת הגבינה לתוך טריזים ומגישים עם פירות יער או רוטב פטל אם תרצה.