קושיבינוני
מוכן ב32 דק.
מנות15
ציון בריאות5
מגזין

עוגת גבינה אבוקדו

עוגת גבינה אבוקדו
עוגת גבינה אבוקדו דורשת סביב 32 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 149 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבוקדו, תערובת ארוחה תירס עצמי עולה, גבינה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 36%. מתכונים דומים: Cakespy: עוגת אבוקדו שוקולד עם קרם חמאה אבוקדו, גבינה כחולה + אבוקדו מרוסק וגבינה צלויה עגבניות בגריל, ו הבייקון האולטימטיבי של באג, תירס & גבינה בגריל אבוקדו & @RudisGlutenFree לומר תחרות גבינה & # בגידה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה גדולה, מערבבים יחד את היוגורט בטעם אבוקדו, ביצה ולימון עד שיימזג היטב. מערבבים את הגבינה מגורר תערובת קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקתעם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
תערובת קמח תירסתערובת קמח תירס
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מערבבים את הסוכר והקינמון ומערבבים לתוך תערובת האבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
4
מורחים באופן שווה לתוך צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
אופים במשך 15 עד 17 דקות בתנור שחומם מראש, או עד העליון מתחיל להפוך חום זהוב, וקיסם שיניים מוכנס לתוך המרכז יוצא נקי. מגניב על מתלה תיל לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®