עוגת גבינה אבוקדו
עוגת גבינה אבוקדו דורשת סביב 32 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 149 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבוקדו, תערובת ארוחה תירס עצמי עולה, גבינה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 36%. מתכונים דומים: Cakespy: עוגת אבוקדו שוקולד עם קרם חמאה אבוקדו, גבינה כחולה + אבוקדו מרוסק וגבינה צלויה עגבניות בגריל, ו הבייקון האולטימטיבי של באג, תירס & גבינה בגריל אבוקדו & @RudisGlutenFree לומר תחרות גבינה & # בגידה.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
בקערה גדולה, מערבבים יחד את היוגורט בטעם אבוקדו, ביצה ולימון עד שיימזג היטב. מערבבים את הגבינה מגורר תערובת קמח תירס.
מערבבים את הסוכר והקינמון ומערבבים לתוך תערובת האבוקדו.
מורחים באופן שווה לתוך צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
אופים במשך 15 עד 17 דקות בתנור שחומם מראש, או עד העליון מתחיל להפוך חום זהוב, וקיסם שיניים מוכנס לתוך המרכז יוצא נקי. מגניב על מתלה תיל לפחות 30 דקות לפני ההגשה.