עוגת גבינה אפרסמון
עוגת גבינה אפרסמון דורשת 5 שעות ו-47 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 613 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם שמנת, סוכר, גבינת שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה לא כל כך מרהיב. נסו עוגת גבינה אפרסמון, עוגת גבינה אפרסמון, ו אפרסמון טיפש פודינג מ אפרסמון עומס יתר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
קוצצים את האגוזים במעבד מזון עד בסדר.
מערבבים יחד בקערה עם הסוכר החום וחמאה מומסת. לחץ על התערובת לתוך החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 12 דקות. להפריש להתקרר לחלוטין.
מערבבים את האפרסמונים, גבינת שמנת, 1 1/4 כוס סוכר, 3/4 כוס שמנת חמוצה, קינמון, וג ' ינג ' ר במעבד מזון. להתמזג במעבד עד חלקה, לעצור מדי פעם כדי לגרד קצוות של קערת מעבד מזון עם מרית.
הוסף את הביצים, אחד בכל פעם, ולעבד עד משולב באופן מלא.
יוצקים את התערובת על קרום מקורר.
אופים בתנור שחומם מראש עד שנקבע בעיקר עם המרכז להיות מעט jiggly, 60 עד 75 דקות.
בעוד עוגת הגבינה היא אפייה, להקציף יחד 1 1/4 שמנת חמוצה, 3 כף סוכר לבן, תמצית וניל.
מורחים באופן שווה על עוגת הגבינה בעוד עדיין חם לחזור לתנור עוד 10 דקות. אפשר להתקרר לחלוטין. מכסה רופף עם רדיד אלומיניום ומקרר 4 עד 8 שעות או לילה לפני ההגשה.