עוגת גבינה בטטה
עוגת גבינה בטטה יכולה להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן שחיפשתם. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -4 גרם חלבון , 21 גרם שומן ובסך הכל 274 קלוריות . מתאים ל-16 מנות. תמורת 73 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד הכי טוב כקינוח, והוא נעשה תוך שעה ו-50 דקות בערך. אם יש לך תמצית וניל, ביצים, שמנת כבדה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. עם ציון ספונקולרי של 29% , המנה הזו לא כל כך מעולה. כמה זה מתוק לזניה בטטה , סלט ארוגולה עם קרוטונים בטטה וצ'יפס בטטה אפוי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מרתיחים את הבטטה עד לריכוך, כ-20 עד 30 דקות. מצננים, מקלפים, מועכים ומניחים בצד. (צריך להניב בערך 1 כוס).
מחממים תנור ל-350 מעלות פרנהייט. מרפדים 2 צלחות פאי (9 אינץ') בפרוסות דקות של עוגת פאונד. מהדקים היטב לתחתית התבניות. לְהַפְרִישׁ.
בקערה גדולה טורפים גבינת שמנת עד לקבלת תערובת תפוחה. מוסיפים סוכר בהדרגה.
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל אחת.
מערבבים היטב. מערבבים פנימה תמצית לימון, תמצית וניל ואגוז מוסקט.
אופים 45 דקות עד שעה, או עד שהמרכז כמעט מתייצב.
מוציאים מהתנור ומצננים לפחות שעה.
מוציאים מהתבנית, אם רוצים, ומקררים עד להגשה.