עוגת גבינה בטעם תות
עוגת גבינה תות דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 100 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא מספק כ 12 מנות . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. אם יש לכם תמצית vanillan, גבינת שמנת, תותים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 12%. נסו ממולא עוגת גבינה תות, עוגת גבינה בטעם תות, ו עוגת גבינה מרגריטה תות נושך (מתכונים דומים).
הוראות
קו גיליון אפייה עם נייר שעווה.
מקציפים יחד את גבינת שמנת, סוכר ממתקים, ותמצית וניל בקערה עד חלקה.
כפית את התערובת לתוך שקית צנרת מצויד קצה עגול גדול.
עם סכין חיתוך חדה, לחתוך צורה קונוס מתוך החלק העליון של כל תות כדי להשאיר חלול קטן.
צינור על 1 כף גבינת שמנת מילוי לתוך כל תות שדה, וודא כי המילוי עולה על גדותיו קצת מתוך החלק העליון של תות.
מניחים את פירורי קרקר גרהם לתוך קערה רדודה. לטבול את הצד הממולא של תות לתוך פירורי קרקר גרהם, ציפוי המילוי החשוף עם פירורים.
ממיסים את השוקולד ואת שמן קנולה במיקרוגל-זכוכית בטוחה או קערה קרמית במרווחים של 30 שניות, תוך ערבוב אחרי כל מרווח, עד חם וחלק, 1 עד 3 דקות (בהתאם למיקרוגל שלך).
טובלים את הקצוות הלא ממומשים של התותים לתוך השוקולד המומס ומניחים על תבנית האפייה מוכנה; מקררים עד הסט.