קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות2
מגזין

עוגת גבינה בסגנון איטלקי ניו יורק

עוגת גבינה בסגנון איטלקי ניו יורק
כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לך חמאה, קורנפלור, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 33%. נסו עוגת גבינה בסגנון ניו יורק, עוגת גבינה בסגנון ניו יורק, ו עוגת גבינה בסגנון ניו יורק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). הזז מתלה תנור לאמצע התנור.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מקציפים את גבינת שמנת, גבינת ריקוטה, וסוכר בקערת ערבוב גדולה עם מיקסר חשמלי עד בשילוב טוב. הכה בביצים, אחד בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
גבינת שמנתגבינת שמנת
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערת ערבובקערת ערבוב
3
מוסיפים את החמאה, הקמח, קורנפלור ותמצית וניל; מערבבים עד בשילוב טוב. מקפלים את שמנת חמוצה ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
מיץ לימוןמיץ לימון
עמילן תירסעמילן תירס
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
4
יוצקים את התערובת למחבת springform 10 אינץ ' ungreased.
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה. כבה את התנור ולהשאיר את עוגת הגבינה בתנור במשך 2 שעות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
הסר מהתנור ולתת מגניב לחלוטין. תריץ מרית דקה מסביב לקצה עוגת הגבינה לפני שתפתח את המחבת כדי להסיר אותה.
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
תנורתנור
מחבתמחבת
7
מגישים בטמפרטורת החדר או קר; מקררים שאריות.