עוגת גבינה בסגנון איטלקי ניו יורק
כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לך חמאה, קורנפלור, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 33%. נסו עוגת גבינה בסגנון ניו יורק, עוגת גבינה בסגנון ניו יורק, ו עוגת גבינה בסגנון ניו יורק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). הזז מתלה תנור לאמצע התנור.
מקציפים את גבינת שמנת, גבינת ריקוטה, וסוכר בקערת ערבוב גדולה עם מיקסר חשמלי עד בשילוב טוב. הכה בביצים, אחד בכל פעם.
מוסיפים את החמאה, הקמח, קורנפלור ותמצית וניל; מערבבים עד בשילוב טוב. מקפלים את שמנת חמוצה ומיץ לימון.
יוצקים את התערובת למחבת springform 10 אינץ ' ungreased.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה. כבה את התנור ולהשאיר את עוגת הגבינה בתנור במשך 2 שעות נוספות.
הסר מהתנור ולתת מגניב לחלוטין. תריץ מרית דקה מסביב לקצה עוגת הגבינה לפני שתפתח את המחבת כדי להסיר אותה.
מגישים בטמפרטורת החדר או קר; מקררים שאריות.