עוגת גבינה דלעת עם ציפוי קרם ג'ינג'ר
עוגת גבינה דלעת עם ציפוי קרם ג'ינג'ר דורשת סביב 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל של 313 קלוריות. מתאים ל-16 ומחירו 91 סנט למנה מנות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לך סוכר חום חזק, תמצית ונילן, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 24%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת גבינה דלעת עם תוספת שמנת חמוצה, פאי קרם דלעת עם קרום ג'ינג'רנאפ ותוספת עוגת גבינה רום, ו עוגת גבינה דלעת עם ציפוי שמנת חמוצה מרשמלו וקרום זנגביל (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1/4 כוס סוכר, 1/4 כוס סוכר חום, פירורי קרקר גרהם, 1/2 כוס אגוזי פקאן וחמאה; לחץ פנימה צדדים תחתונים ו -1 אינץ 'למעלה של תבנית קפיצית משומנת קלות בגודל 9 אינץ'. מכסים ומקררים 1 שעה.
שלב 1/2 כוס סוכר שנותרה, 1/2 כוס סוכר חום, קמח ו -6 המרכיבים הבאים; מניחים בצד.
מקציפים גבינת שמנת במהירות בינונית של מערבל חשמלי עד לקבלת קרם.
מוסיפים תערובת דלעת, מכים היטב.
מוסיפים ביצים אחת אחת, מכים אחרי כל תוספת.
יוצקים תערובת לתוך קרום מוכן.
אופים בחום של 350 למשך 55 דקות. מצננים לחלוטין במחבת על רשת.
כפית ג ' ינג ' ר קרם ציפוי מעל עוגת גבינה. מכסים ומצננים לפחות 8 שעות. להגשה, הסר בזהירות את דפנות התבנית הקפיצית; מקשטים עוגת גבינה, אם תרצה בכך.