עוגת גבינה דלעת עם קרום Gingersnap
מנה אחת מכילה 533 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו41 גרם של שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מחית דלעת, חמאה, ביצים וחלמונים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: עוגת גבינה דלעת עם קרום Gingersnap, עוגת גבינה דלעת עם קרום Gingersnap, ו עוגת דלעת עוגת גבינה עם קרום Gingersnap.
הוראות
הפוך את הקרום: מחממים תנור ל 177°. Butter מחבת בצורת האביב 8 אינץ'. מכסים מחוץ למחבת עם 2 שכבות של רדיד כבד. מערבבים יחד את כל מרכיבי הקרום עד פירורים רטובים. הקש תערובת לתוך הצדדים התחתון ומעלה של מחבת.
הפוך מילוי: עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לנצח גבינת שמנת וגם סוכרים עד אור ורך. הכה בביצים וחלמונים אחד בכל פעם.
מוסיפים דלעת, שמנת חמוצה וניל; לנצח היטב. הפחת את המהירות לנמוך והכה בקמח ותבלינים דלעת פאי רק עד בשילוב.
יוצקים מילוי לתוך פגז אפוי.
מניחים עוגת גבינה לתוך מחבת קלייה גדולה; למלא מחבת עם 2 סנטימטרים של מים חמים.
אופים במשך 55 עד 65 דקות, עד עוגת גבינה מוגדר סביב הקצוות אבל עדיין מעט jiggly כאשר מזועזע קלות (עוגת גבינה תהיה המשרד כפי שהוא מתקרר).
להעביר מתלה תיל ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. מקררים, מכוסים היטב, לפחות 10 שעות, עד מקורר היטב להגדיר, או עד 2 ימים.