מוסיפים ביצים אחד בכל פעם ומכים עד רכות, על 3 דקות. מוכה בחמאת בוטנים, שמנת כבדה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
תערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
10
השתמש שקית מאפה כדי צינור התערובת לתוך התבניות או ramekins.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
11
אופים ב 250 מעלות במשך כ 30 עד 40 דקות, עד המרכז מוגדר בקושי.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
בואו להתקרר במשך שעה ואז לקרר עוד 4 שעות.
13
כדי להרכיב: לחמם בעדינות את ג ' לי ענבים בסיר קטן עד שהוא להפיץ בקלות וחלק.
מרכיבים שתצטרך
ריבת ענבים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
14
מברשת חלק ג ' לי נוזלי על פני כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
15
חותכים את הבראוניז לריבועים או סיבובים ומניחים על פס ריבת ענבים. בזהירות לנתק את עוגות הגבינה ולמקם על הבראוני. כף או מברשת חלק זיגוג ריבת ענבים על גבי עוגת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת ענבים
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
רוטב שומשום יפני מוכן
16
מקשטים עם ענבים טריים, בוטנים קלויים ודיסק שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלויים
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)