קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות12
ציון בריאות10
מגזין

עוגת גבינה חמאת בוטנים עם זיגוג ריבת ענבים

עוגת גבינה חמאת בוטנים עם זיגוג ריבת ענבים
מתכונים דומים: עוגיות חמאת בוטנים עם גלידת ריבת ענבים, חמאת בוטנים וג'לי בטעם ענבים קלוי, ו כריכי עוגיות חמאת בוטנים ממולאים בגלידת ריבת ענבים.

הוראות

1
עבור בסיס בראוני: מחממים תנור ב 163°. קו חצי גיליון חמאה עם קלף או לסכל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
לשים חמאה ושוקולד בקערה בינונית חסינת חום להגדיר על מחבת של מים רותחים; מערבבים עד חמאה ושוקולד נמסים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
בואו להתקרר מעט.
4
להקציף סוכר וביצים בקערה בגודל בינוני או בקערה של מיקסר חשמלי.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים את הוניל ואת תערובת השוקולד המומסת. מקפלים את הקמח, אבקת אפייה, ומלח עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
יוצקים את הבלילה במחבת מוכנה ואופים במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
לעוגת הגבינה עם חמאת הבוטנים: הכינו והניחו בצד 12 תבניות סיליקון במשקל 4 אונקיות או רמקים חד פעמיים שרוססו בתרסיס לא דביק.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
בקערה בינונית, לנצח גבינת שמנת, זרעי שעועית וניל, וסוכר עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מוסיפים ביצים אחד בכל פעם ומכים עד רכות, על 3 דקות. מוכה בחמאת בוטנים, שמנת כבדה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
10
השתמש שקית מאפה כדי צינור התערובת לתוך התבניות או ramekins.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
11
אופים ב 250 מעלות במשך כ 30 עד 40 דקות, עד המרכז מוגדר בקושי.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
בואו להתקרר במשך שעה ואז לקרר עוד 4 שעות.
13
כדי להרכיב: לחמם בעדינות את ג ' לי ענבים בסיר קטן עד שהוא להפיץ בקלות וחלק.
מרכיבים שתצטרך
ריבת ענביםריבת ענבים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
14
מברשת חלק ג ' לי נוזלי על פני כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
15
חותכים את הבראוניז לריבועים או סיבובים ומניחים על פס ריבת ענבים. בזהירות לנתק את עוגות הגבינה ולמקם על הבראוני. כף או מברשת חלק זיגוג ריבת ענבים על גבי עוגת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת ענביםריבת ענבים
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
16
מקשטים עם ענבים טריים, בוטנים קלויים ודיסק שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלוייםבוטנים קלויים
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ענביםענבים
17
מגישים באופן מיידי.

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפולים1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.(2 מקלות) חמאה(2 מקלות) חמאה12דיסקים שוקולדדיסקים שוקולד907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קילו גבינת שמנת, מתרכךקילו גבינת שמנת, מתרכך3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש5largesביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרריבת ענביםריבת ענבים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרענבים ללא זרעיםענבים ללא זרעים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבוטנים קלוייםבוטנים קלויים1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמאת בוטנים חלקה (לא בסגנון טבעי)חמאת בוטנים חלקה (לא בסגנון טבעי)5911 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.100% שוקולד לא ממותק, קצוץ גס100% שוקולד לא ממותק, קצוץ גס1אוראו ממולאים כפוליםסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי1וניל שעועית, לפצל לשניים עם זרעים גירדו (להשליך תרמיל)וניל שעועית, לפצל לשניים עם זרעים גירדו (להשליך תרמיל)