קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות12
ציון בריאות10
מגזין

עוגת גבינה חמאת בוטנים עם זיגוג ריבת ענבים

עוגת גבינה חמאת בוטנים עם זיגוג ריבת ענבים
מתכונים דומים: עוגיות חמאת בוטנים עם גלידת ריבת ענבים, חמאת בוטנים וג'לי בטעם ענבים קלוי, ו כריכי עוגיות חמאת בוטנים ממולאים בגלידת ריבת ענבים.

הוראות

1
עבור בסיס בראוני: מחממים תנור ב 163°. קו חצי גיליון חמאה עם קלף או לסכל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
לשים חמאה ושוקולד בקערה בינונית חסינת חום להגדיר על מחבת של מים רותחים; מערבבים עד חמאה ושוקולד נמסים.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
בואו להתקרר מעט.
4
להקציף סוכר וביצים בקערה בגודל בינוני או בקערה של מיקסר חשמלי.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים את הוניל ואת תערובת השוקולד המומסת. מקפלים את הקמח, אבקת אפייה, ומלח עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
יוצקים את הבלילה במחבת מוכנה ואופים במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
לעוגת הגבינה עם חמאת הבוטנים: הכינו והניחו בצד 12 תבניות סיליקון במשקל 4 אונקיות או רמקים חד פעמיים שרוססו בתרסיס לא דביק.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
בקערה בינונית, לנצח גבינת שמנת, זרעי שעועית וניל, וסוכר עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מוסיפים ביצים אחד בכל פעם ומכים עד רכות, על 3 דקות. מוכה בחמאת בוטנים, שמנת כבדה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
השתמש שקית מאפה כדי צינור התערובת לתוך התבניות או ramekins.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
11
אופים ב 250 מעלות במשך כ 30 עד 40 דקות, עד המרכז מוגדר בקושי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
בואו להתקרר במשך שעה ואז לקרר עוד 4 שעות.
13
כדי להרכיב: לחמם בעדינות את ג ' לי ענבים בסיר קטן עד שהוא להפיץ בקלות וחלק.
מרכיבים שתצטרך
ריבת ענביםריבת ענבים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
14
מברשת חלק ג ' לי נוזלי על פני כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
15
חותכים את הבראוניז לריבועים או סיבובים ומניחים על פס ריבת ענבים. בזהירות לנתק את עוגות הגבינה ולמקם על הבראוני. כף או מברשת חלק זיגוג ריבת ענבים על גבי עוגת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת ענביםריבת ענבים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
16
מקשטים עם ענבים טריים, בוטנים קלויים ודיסק שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלוייםבוטנים קלויים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ענביםענבים
17
מגישים באופן מיידי.