עוגת גבינה חמאת בוטנים עם זיגוג ריבת ענבים
מתכונים דומים: עוגיות חמאת בוטנים עם גלידת ריבת ענבים, חמאת בוטנים וג'לי בטעם ענבים קלוי, ו כריכי עוגיות חמאת בוטנים ממולאים בגלידת ריבת ענבים.
הוראות
עבור בסיס בראוני: מחממים תנור ב 163°. קו חצי גיליון חמאה עם קלף או לסכל. תניח בצד.
לשים חמאה ושוקולד בקערה בינונית חסינת חום להגדיר על מחבת של מים רותחים; מערבבים עד חמאה ושוקולד נמסים.
להקציף סוכר וביצים בקערה בגודל בינוני או בקערה של מיקסר חשמלי.
מוסיפים את הוניל ואת תערובת השוקולד המומסת. מקפלים את הקמח, אבקת אפייה, ומלח עד משולב היטב.
יוצקים את הבלילה במחבת מוכנה ואופים במשך 20 דקות.
לעוגת הגבינה עם חמאת הבוטנים: הכינו והניחו בצד 12 תבניות סיליקון במשקל 4 אונקיות או רמקים חד פעמיים שרוססו בתרסיס לא דביק.
בקערה בינונית, לנצח גבינת שמנת, זרעי שעועית וניל, וסוכר עד רכות.
מוסיפים ביצים אחד בכל פעם ומכים עד רכות, על 3 דקות. מוכה בחמאת בוטנים, שמנת כבדה ומלח.
השתמש שקית מאפה כדי צינור התערובת לתוך התבניות או ramekins.
אופים ב 250 מעלות במשך כ 30 עד 40 דקות, עד המרכז מוגדר בקושי.
בואו להתקרר במשך שעה ואז לקרר עוד 4 שעות.
כדי להרכיב: לחמם בעדינות את ג ' לי ענבים בסיר קטן עד שהוא להפיץ בקלות וחלק.
מברשת חלק ג ' לי נוזלי על פני כל צלחת.
חותכים את הבראוניז לריבועים או סיבובים ומניחים על פס ריבת ענבים. בזהירות לנתק את עוגות הגבינה ולמקם על הבראוני. כף או מברשת חלק זיגוג ריבת ענבים על גבי עוגת הגבינה.
מקשטים עם ענבים טריים, בוטנים קלויים ודיסק שוקולד.