עוגת גבינה חמוצית צוננת
והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 270 קלוריות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו קליפת תפוז, רוטב אוכמניות, ג'לטין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגת גבינה צוננת עם פטל, עוגת גבינה צוננת עם פטל, ו עוגת גבינה צוננת עם פטל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, לשלב את פירורי קרקר, סוכר 1 כפית קליפת תפוז; מערבבים חמאה. לחץ על החלק התחתון של משומן 9-in. מחבת springform.
אופים ב 350° במשך 10 דקות. מגניב לגמרי.
בסיר קטן, מפזרים ג ' לטין על מיץ תפוזים ולתת לעמוד 1 דקה. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב עד ג ' לטין הוא מומס לחלוטין; מגניב מעט.
בינתיים, בקערת הדובדבן, c = מקציפים גבינת שמנת וקליפת תפוז נותרת עד מעורבב. הכה ברוטב חמוציות עד חלקה. הכה בתערובת ג ' לטין מקורר; לערבב היטב.
בקערה, לנצח קרם עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים לתוך תערובת גבינת שמנת.
יוצקים מעל קרום. מקררים במשך 3-4 שעות לפני ההגשה. בזהירות להפעיל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר.
הסר צדדים של מחבת. מקררים שאריות.