עוגת גבינה טרופית דורשת בסביבה 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 354 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו תמצית קוקוס, סוכר, מנגו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: עוגת גבינה טרופית, עוגת גבינה טרופית, ו PHILADELPHIAÂ הטרופי עוגת גבינה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מקום הראשון 3 מרכיבים בקערה; להכות במהירות בינונית של מיקסר עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מוסיפים פירורים; מערבבים היטב. הקש תערובת לתחתית 1 1/2 אינץ 'עד הצדדים של מחבת springform 9 אינץ' מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
4
אופים ב 350 במשך 12 דקות; בואו להתקרר על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מחממים תנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מניחים גבינות במעבד מזון; תהליך 2 דקות או עד חלקה, גירוד הצדדים של קערת המעבד פעם אחת.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
הוסף שמנת חמוצה ו-5 המרכיבים הבאים (שמנת חמוצה דרך ביצים); תהליך 20 שניות, גירוד הצדדים של קערת המעבד פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
יוצקים תערובת גבינה למחבת מוכנה; אופים ב 300 במשך 1 1/2 שעות או עד כמעט להגדיר. כבה את התנור, ותן לעוגת גבינה לעמוד 1 שעה בתנור עם דלת סגורה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
הסר עוגת גבינה מהתנור; כיסוי וצינה 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
שלב מיץ להתרכז 1/2 כוס מים בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
11
מפזרים ג ' לטין על תערובת להתרכז; בואו לעמוד 1 דקה. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב עד מתמוסס ג ' לטין.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
12
מניחים מחבת בקערה גדולה מלאה קרח; מערבבים תערובת ג ' לטין 10 דקות או עד מקורר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
יוצקים תערובת ג ' לטין על עוגת גבינה, מתפשטים באופן שווה. כיסוי וצינה לפחות 8 שעות.