עוגת גבינה יוגורט יוונית
מתכון עוגת גבינה יוגורט יוונית יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 4 שעות ו -40 דקות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 247 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. לכי לחנות וקחי יוגורט יווני, ביצים, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת גבינה יוגורט יוונית, עוגת גבינה יוגורט יוונית, ו עוגת גבינה יוגורט יוונית (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה תנור במרכז התנור ומחממים עד 325 מעלות F. מעיל מחבת 9 אינץ ' springform עם ספריי בישול. לעטוף את החלק התחתון ואת הצדדים של המחבת עם חתיכת גדולה של נייר ומניחים את המחבת על תבנית אפייה מעוטרת.
שים את שבבי הפיתה למעבד מזון ודופק עד בסדר.
מוסיפים את החמאה ומעבדים עד שהפירורים נרטבים. לחץ על הפירורים לתחתית ועל 1/2 אינץ ' את הצדדים של המחבת מוכן.
אופים עד הקרום הוא מעט יבש במראה וריחני, על 5 דקות. מגניב לגמרי.
בינתיים, לשלב את היוגורט, גבינת שמנת, ביצים, סוכר, קמח, וניל, גרידת לימון 1/2 כפית מלח במעבד מזון ולעבד עד מעורבב היטב וחלק.
יוצקים מעל קרום מוכן ואופים עד שהמרכז מוגדר רק, 40 עד 50 דקות.
בואו להתקרר לחלוטין על מתלה תיל, ואז לכסות ולקרר במקרר לפחות 3 שעות או לילה.
בינתיים, לשים את אוכמניות ומיץ אננס בסיר בינוני ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך לבשל במשך 5 דקות, ולאחר מכן להסיר מן החום.
מפזרים את הג ' לטין מעל 1 כף מים בקערה קטנה ולתת לעמוד 5 דקות. מערבבים את הג ' לטין מומס לתוך תערובת אוכמניות חם עד בשילוב.
מעבירים את התערובת לקערה בינונית, מכסים ומקררים עד מעובה, כ 3 שעות.
לאחר קירור עוגת הגבינה, להסיר את טבעת springform. פרוסה ומגישים, עם רוטב אוכמניות. אם הרוטב עבה מדי, לחמם אותו במיקרוגל במשך 20 שניות בכל פעם לפני כפיות על עוגת הגבינה.