עוגת גבינה כתומה טעימה עם פטל
והוא יספק כ 16 מנות. אם $1.26 למנה נופל בתקציב שלך, עוגת גבינה כתומה ועסיסית עם פטל יכול להיות מדהים צמחוני מתכון לנסות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 465 קלוריות. אם יש לכם קצפת, מיץ תפוזים, פטל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-25 דקות. נסו עוגת גבינה טעימה אך דלת שומן, עוגת גבינה קלה ועסיסית, ו עוגת גבינה שקדים טעימה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 149°. בתחתית מחבת springform 9 אינץ', מערבבים פירורי עוגיות וחמאה עד פירורים מצופים היטב. לחץ בחוזקה על החלק התחתון ו 1 אינץ ' למעלה בצד של מחבת.
בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד חלקה. הכה בחלב, ביצים, וניל 1 כפית קליפת תפוז, גירוד קערה פעמיים, עד מעורבב היטב.
אופים 1 שעה עד 1 שעה 20 דקות או עד קצה הוא חום זהוב בהיר והמרכז הוא עדיין מעט jiggly. מגניב על מתלה חוט 30 דקות. מקררים 4 שעות או עד שמצוננים.
בסיר 3 ליטר, חום הקצפת שמנת רק כדי רותחים על אש נמוכה. בקערה קטנה, לנצח חלמונים ביצה, סוכר 1 כפית קליפת תפוז עם מזלג או חוט להקציף עד מעורבב היטב. מערבבים כמות קטנה של שמנת חמה לתוך תערובת חלמון, ולאחר מכן מערבבים תערובת חלמון בחזרה לתוך שמנת בסיר. מבשלים על אש נמוכה 10 עד 15 דקות, ערבוב כל הזמן, עד תערובת מעילה כף. אל תרתח.
הסר מהחום. מגניב 30 דקות או עד טמפרטורת החדר. מערבבים בליקר. מקררים עד ההגשה.
כדי לשרת, כפית על 2 כפות רוטב על צלחות הגשה בודדות.
מניחים טריז של עוגת גבינה על רוטב. למעלה עם פטל.