והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 431 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. גשו לסופר וקנו מלח שולחן, שמנת, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: קרמל מלוח מעורבב-דלעת עוגת גבינה ברים עם סוכר חום-גרהם קרקר קרום, עוגת דלעת עם רוטב קרמל מלוח, ו עוגת גבינה דלעת קרמל מלוח (Kitchenaid בגידה!).
הוראות
1
הפוך את הקרום: מחממים תנור ל 35
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבולת עוגיות במעבד מזון עד הקרקע דק. מערבולת בחמאה רק עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
3
יוצקים פירורים לתוך 9 ב. מחבת springform ולחץ על החלק התחתון ועל 1 ב. בתוך פן.
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
4
אופים 7 דקות, ואז לתת מגניב על מדף. הפחתת חום התנור ל-30
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
הפוך מילוי: בקערה גדולה, עם מיקסר על מהירות בינונית, לנצח גבינת שמנת, סוכרים, וקמח עד חלקה. הכה בביצים במהירות נמוכה 1 בכל פעם.