קרואסון ברי ומשמש פטיט נמס
קרואסון ברי ומשמש פתי דורש סביב 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 382 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שימורי משמש ® smucker, טריז של ברי, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 29%. מתכונים דומים: מאפי משמש פטיט, ברוסקטה עם סלסאן אפרסק וברי נמס, ו ברוסקטה עם סלסאן אפרסק וברי נמס.
הוראות
תחתוך ותניח את הקרואסונים פתוחים. מכסים כל תחתית קרואסון עם חתיכות של ברי כדי לכסות.
מורחים עם 1/2 כף שימורים, מפזרים 1/2 כף אגוזי פקאן קצוצים 1/2 כפית סוכר חום. מכסים בקרואסון.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני. כריכי ספריי עם ספריי בישול ללא מקל.
מניחים כריכים, בצד מרוסס למטה, במחבת מחוממת. כיסוי מחבת וכריכים חומים 4 עד 5 דקות או עד חום זהוב. תרסיס צמרות של כריכים לפני שפונים לצד השני חום.
הסר כריכים ממחבת. אפשר לנוח מכוסה, על 3 דקות.
חותכים באלכסון, מפזרים סוכר קינמון, אם תרצה, ומגישים חם.