עוגת גבינה ליים בודדת
, המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 262 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם גבינת שמנת, גרידת ליים, ג'לטין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו עוגות גבינה בודדות.
הוראות
יוצקים 2 כפות. מים קרים לתוך קערה קטנה.
מפזרים ג ' לטין על מים ולתת לעמוד עד מתרכך, על 10 דקות.
מניחים קערה לתוך קערה גדולה יותר של מים חמים ומערבבים עד ג ' לטין מומס ונוזל הוא ברור.
מערבבים סוכר וגרידת במעבד מזון עד שגרידת הקרקע דק.
מקציפים יחד מיץ ליים, תערובת סוכר וחלמונים בסיר. לבשל, לטאטא, מעל חום בינוני נמוך במשך כ 3 דקות כדי להמיס סוכר.
הסר מהחום ולהקציף בג ' לטין. מגניב לטמפרטורת החדר, מטאטא לעתים קרובות.
מקציפים גבינת שמנת ושמנת חמוצה עד חלקה.
מוסיפים שמנת כבדה ומכים במהירות בינונית-גבוהה עד שהתערובת יוצרת פסגות נוקשות.
יוצקים תערובת מיץ ליים דרך מסננת להגדיר מעל קערה, הקשה כדי לחלץ כמה שיותר נוזל ככל האפשר.
לטאטא מיץ לתוך תערובת גבינת שמנת ויוצקים לתוך ramekins.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר. צ ' יל, מכוסה באופן רופף, לפחות 3 שעות, עד סט ומקורר.
כדי לשרת, לטבול תחתית של ramekins אחד בכל פעם לתוך קערה של מים חמים במשך כ 5 שניות, ולהפעיל סכין קטנה סביב הקצוות. הפוך עוגות גבינה על צלחות הגשה ומגישים מיד.