עוגת גבינה לימון מזוגגת זהב
אם יש לך בסביבה 1 שעה ו 10 דקות לבלות במטבח, עוגת גבינה לימון מזוגגת זהב עשויה להיות מצוינת לקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לקינוח הזה יש 331 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 16. אם יש לכם פטל, סוכר, פירורי קרקר גרהם וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 20%, וזה לא כל כך מדהים. נסו מטגן מזוגג מוזהב, חזיר מזוגג מוזהב, ו עוף זהוב מזוגג בקארי עבור מתכונים דומים.
הוראות
שלב את פירורי הקרקר, הסוכר והחמאה. לחץ על החלק התחתון ו -2 אינץ'. את הצדדים של משומן 9-ב. מחבת קפיצית.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה.
אופים בחום של 350 כ-10 דקות או עד להתייצבות.
מניחים תבנית על רשת (משאירים תנור דולק).
למילוי, בקערה גדולה, היכו גבינת שמנת וסוכר עד חלקה.
מוסיפים ביצים; מקציפים במהירות נמוכה עד לאיחוד. מערבבים פנימה את מיץ הלימון, קליפת הלימון והווניל רק עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים לקרום. מחזירים את התבנית לתבנית אפייה.
אופים 40-45 דקות או עד שהמרכז כמעט מתייצב. מצננים על רשת למשך 10 דקות. בזהירות להפעיל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר; מגניב 1 שעה יותר. מכניסים למקרר למשך הלילה.
עבור זיגוג, בסיר כבד קטן, לטאטא את הביצים, הסוכר, מיץ לימון לקלף עד מעורבב.
מוסיפים חמאה; מבשלים תוך הקצפה מתמדת עד שהתערובת מסמיכה ומצפים את גב כף המתכת.
הוסף צבעי מאכל אם תרצה בכך.
מעבירים לקערה קטנה; מצננים 10 דקות. מכסים ומכניסים למקרר לצינון.
מורחים זיגוג על עוגת גבינה; מקשטים בפטל אם רוצים. מקררים שאריות.
יין מומלץ: קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce, Sauternes
עוגת גבינה בתפריט? נסה להתאים עם קציר מאוחר ריזלינג, למברוסקו דולצ ' ה וסוטרנס. יינות קינוח לבנים הם בחירה בטוחה לעוגת גבינה (ללא שוקולד), אבל למברוסקו מתוק יהיה כל כך טוב עם עוגת גבינה תות קלאסית. הקונצ 'רטו של מדיצ' י ארמט למברוסקו רג ' יאנו עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![מדיצ 'י ארמטה קונצ' רטו למברוסקו רג ' יאנו]()
מדיצ 'י ארמטה קונצ' רטו למברוסקו רג ' יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן על החיך.