עוגת גבינה מוקה ללא סוכר
עוגת גבינה מוקה ללא סוכר דורשת 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 58 גרם של שומן, וסך הכל 754 קלוריות. גשו לסופר וקנו קרם, חמאה, פירורי עוגיות וופל שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . נסו מוקה קר ללא סוכר, Mocha Frappe & ויטמין D ללא סוכר, ו גלידת Mochan מנה אחת ומסגיר אמא ללא סוכר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C).
מערבבים את פירורי עוגיות וופל השוקולד, פקאן וחמאה או מרגרינה ומערבבים היטב. לחץ לתוך החלק התחתון ו 1/2 את הצדדים של מחבת springform 9 אינץ ' אחד.
בקערה גדולה, עם ומערבל חשמלי במהירות בינונית, להכות יחד את גבינת שמנת תחליף סוכר חום עד רכות. הכה את הביצים, וניל ואספרסו עד חלק מעורבב היטב. בערך 2 דקות.
מוסיפים את הקמח ואת השמנת החמוצה ומכים עד חלקה. לגרד מילוי לתוך קרום מוכן העליון חלק.
אופים ב 400 מעלות F (205 מעלות C) במשך 15 דקות ואז להפחית את טמפרטורת התנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C) ולהמשיך לאפות במשך 25 עד 30 דקות או עד עוגת גבינה מוגדר סביב הקצוות אבל עדיין מתנועע מעט במרכז.
תן לעוגה להתקרר במשך 2 עד 3 שעות ואז לקרר עד מקורר היטב. בערך 6 שעות או לילה. שעה אחת לפני ההגשה, להפעיל סכין סביב קצה המחבת ולהסיר את העוגה מהמחבת springform. תחתוך ותגיש.