עוגת גבינה מסקרפונה עם קרום קשיו קלוי ורוטב קרמל פסיפלורה
מתכון זה מספק 16 מנות. עם 387 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן כל אחד. אם $1.07 למנה נופל בתקציב שלך, עוגת גבינה מסקרפונה עם קרום קשיו קלוי ורוטב קרמל פסיפלורה יכול להיות מדהים צמחוני מתכון לנסות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו ביצים, זנגביל טחון, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת גבינה עם פירות פסיפלורה ברוטב וניל, עוגת גלידה פסיפלורה עם קרום זנגביל, ו פסיפלורה קרמל מטבעות זהב, שוקולד מצופה קרמל שעועית קסם שקדים, וקינמון קרמל מקדמיה שוקולד ברים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 163°. לעטוף מחוץ מחבת springform בקוטר 9 אינץ 'עם 2 3/4 אינץ' - צדדים גבוהים עם 2 שכבות של רדיד חובה כבדה. טוחנים קשיו דק וסוכר חום במעבד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
קשיו
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מוסיפים קמח, מלח ותבלינים; מערבבים 5 שניות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוסיפים חמאה ומערבבים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
4
הוסף חלמון ביצה; באמצעות / כיבוי פונה, להתמזג עד טופס גושים לחים. לחץ על הבצק מעל התחתון ו 1/2 אינץ ' עד הצדדים של מחבת מוכן. פירס קרום בכל רחבי עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
אופים עד חום זהוב, כ -30 דקות. קרום מגניב. לשמור על טמפרטורת התנור.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה גדולה. לגרד זרעים שעועית וניל. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח תערובת גבינה עד חלקה ורך.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
הוסף גבינת מסקרפונה ושמנת חמוצה; הכה במהירות נמוכה רק עד מעורבב, גירוד למטה הצדדים של קערה מדי פעם.