עוגת גבינה מערבולת ברים דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 460 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך וופלים וניל, פירורי שוקולד, תמצית רום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת גבינה מערבולת ברים, עוגת גבינה נוטלה מערבולת ברים, ו עוגת גבינה מערבולת קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה גדולה, ערבוב עד מעורבב. לחץ על תערובת פירור לתחתית של מחבת מרובעת משומנת קלות 8" או 9".
ציוד שתשתמש בו
קערה
מחבת
2
אופים ב 350 במשך 8 דקות. מגניב.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מקציפים גבינת שמנת, סוכר, ותמצית רום במהירות בינונית עם מערבל חשמלי רק עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
תמצית רום
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
4
הוסף ביצים, 1 בכל פעם, מכות רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
5
יוצקים 1 1/2 כוסות גבינת שמנת חמאה שווה על קרום אפוי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
קרום
6
מערבבים חלמונה לתוך הבלילה שנותרה. מחלקים הבלילה במחצית; מערבבים שוקולד לבן נמס לתוך 1 חלק. כפית באופן שווה על בלילת גבינת שמנת. מערבבים שוקולד למחצה מומס לתוך הבלילה שנותרה. זרוק כפיות של בלילת שוקולד באופן שווה על פני שכבת שוקולד לבן; בעדינות לסובב חובטים עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולד
שוקולד לבן
גבינת שמנת
שוקולד
ליקר ביצים
ציוד שתשתמש בו
סכין
7
אופים ב 350 במשך 30 עד 33 דקות או עד כמעט להגדיר. מגניב לגמרי על מתלה תיל. כיסוי וצינה לפחות 1 שעה לפני ההגשה.