עוגת גבינה מערבולת פטל
, המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 285 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם סוכר, ביצים, מאפה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 13%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו עוגת גבינה מערבולת פטל, עוגת גבינה מערבולת פטל, ו עוגת גבינה מערבולת פטל (מתכונים דומים).
הוראות
מרפדים מעטפת מאפה לא מסודרת בעובי כפול של נייר כסף כבד.
אופים בחום של 450 מעלות למשך 5 דקות; הסר נייר כסף.
מוציאים מהתנור; מנמיכים את האש ל -350*.
בקערה מקציפים גבינת שמנת, סוכר ווניל לתערובת אחידה.
מוסיפים ביצים, מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד.
יוצקים לתוך פגז מאפה. מערבבים ריבה; מזלפים מעל המילוי.
חותכים את המילוי בסכין כדי לסובב את הריבה.
אופים 25-30 דקות או עד שהמרכז כמעט מוגדר. מגניב על מתלה חוט במשך שעה 1. מקררים לילה.
הניחו לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות לפני החיתוך.