עוגת גבינה עם חמאה-מייפל טורט
עוגת גבינה בטעם חמאה-מייפל טורטה דורשת בערך 8 שעות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 704 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלב מרוכז, חלב מרוכז, ציפוי וניל עשיר בטי & שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 22%. נסו עוגת גבינה עם חמאה-מייפל טורט, טורט ריבת חלב, ו עוגת פודינג חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 149°. גריז 9 אינץ ' מחבת springform, בשורה התחתונה עם מעגל של נייר קלף בישול.
בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת וסוכר עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד רכות.
הוסף 1 יכול חלב מרוכז, ולהכות שוב עד משולב היטב.
מוסיפים שבבי חמאה מומסים ומערבבים היטב.
מוסיפים 4 ביצים ווניל; יוצקים למחבת.
אופים 60 עד 70 דקות או עד נפוח סביב קצה ומרכז עדיין מתנועע מעט כאשר עבר. עוגת הגבינה תנפח את הקצוות ולאחר מכן לשקוע כאשר נלקח מהתנור. אפשר לעוגת גבינה להתקרר 1 שעה בטמפרטורת החדר, ואז לקרר 4 עד 6 שעות או עד הצטננות. רמה העליון של עוגת גבינה עם סכין משונן גדול.
בינתיים, להגדיל את טמפרטורת התנור ל 177° (325f עבור מחבתות כהה או לא מקל). בנדיבות לרסס ישבנים וצדדים של שני 9 אינץ ' מחבתות עוגה עגולות עם תרסיס אפייה עם קמח. בקערה גדולה, לנצח מרכיבים עוגת מייפל עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית גבוהה עד בשילוב טוב.
אופים 20 עד 25 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות 10 דקות, ואז להפעיל על מדפי קירור להתקרר לחלוטין, על 1 שעה.
בקערה גדולה, למקם את התוכן של שני מיכלי ציפוי. הכה ב 2 כפיות טעם מייפל עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה.
הסר 1/3 כוס של הזיגוג, ומניח בתיק לקשט מצויד קצה כוכב גדול; להפריש.
מניחים שכבת עוגה 1 על מגש הגשה או דוכן עוגה; כפור העליון עם שכבה דקה של ציפוי. למעלה עם שכבת עוגת גבינה, וכפור העליון עם שכבה דקה של ציפוי. למעלה עם שכבת העוגה הסופית, ואת כל הצד קפוא העליון עם הנותרים זיגוג. צינור קרח כוכבים סביב קצה העליון של עוגה.
בסיר 1-ליטר, חמאה חום-מייפל
טפטוף מרכיבים על חום בינוני-גבוה עד נמס תערובת ניתן לערבב חלקה עם whisk.
בואו מגניב עד בקושי חם אבל עדיין pourable.
מניחים שבב חמאה 1 במהופך לתוך כל כוכב פיפד לקישוט.