קושימומחה
מוכן ב8 שעות
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה עם חמאה-מייפל טורט

עוגת גבינה עם חמאה-מייפל טורט
עוגת גבינה בטעם חמאה-מייפל טורטה דורשת בערך 8 שעות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 704 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלב מרוכז, חלב מרוכז, ציפוי וניל עשיר בטי & שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 22%. נסו עוגת גבינה עם חמאה-מייפל טורט, טורט ריבת חלב, ו עוגת פודינג חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 149°. גריז 9 אינץ ' מחבת springform, בשורה התחתונה עם מעגל של נייר קלף בישול.
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
2
בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת וסוכר עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
הוסף 1 יכול חלב מרוכז, ולהכות שוב עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
4
מוסיפים שבבי חמאה מומסים ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
שבבי ריבת חלבשבבי ריבת חלב
5
מוסיפים 4 ביצים ווניל; יוצקים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
אופים 60 עד 70 דקות או עד נפוח סביב קצה ומרכז עדיין מתנועע מעט כאשר עבר. עוגת הגבינה תנפח את הקצוות ולאחר מכן לשקוע כאשר נלקח מהתנור. אפשר לעוגת גבינה להתקרר 1 שעה בטמפרטורת החדר, ואז לקרר 4 עד 6 שעות או עד הצטננות. רמה העליון של עוגת גבינה עם סכין משונן גדול.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
7
בינתיים, להגדיל את טמפרטורת התנור ל 177° (325f עבור מחבתות כהה או לא מקל). בנדיבות לרסס ישבנים וצדדים של שני 9 אינץ ' מחבתות עוגה עגולות עם תרסיס אפייה עם קמח. בקערה גדולה, לנצח מרכיבים עוגת מייפל עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית גבוהה עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
8
יוצקים לתוך מחבתות.
9
אופים 20 עד 25 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות 10 דקות, ואז להפעיל על מדפי קירור להתקרר לחלוטין, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
10
בקערה גדולה, למקם את התוכן של שני מיכלי ציפוי. הכה ב 2 כפיות טעם מייפל עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
טעם מייפלטעם מייפל
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
11
הסר 1/3 כוס של הזיגוג, ומניח בתיק לקשט מצויד קצה כוכב גדול; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
12
מניחים שכבת עוגה 1 על מגש הגשה או דוכן עוגה; כפור העליון עם שכבה דקה של ציפוי. למעלה עם שכבת עוגת גבינה, וכפור העליון עם שכבה דקה של ציפוי. למעלה עם שכבת העוגה הסופית, ואת כל הצד קפוא העליון עם הנותרים זיגוג. צינור קרח כוכבים סביב קצה העליון של עוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
13
בסיר 1-ליטר, חמאה חום-מייפל
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמאהממתק חמאה
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
14
טפטוף מרכיבים על חום בינוני-גבוה עד נמס תערובת ניתן לערבב חלקה עם whisk.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
15
בואו מגניב עד בקושי חם אבל עדיין pourable.
16
טפטוף תערובת על עוגה.
17
מניחים שבב חמאה 1 במהופך לתוך כל כוכב פיפד לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמאהממתק חמאה
18
מכסים ומקררים שאריות.