עוגת גבינה עם חמאת בוטנים עם ציפוי בננה מקורמל
מנה אחת מכילה 674 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. 27 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם אבל בננות, חמאת בוטנים טבעית שמנת, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת גבינה עם חמאת בוטנים עם ציפוי בננה מקורמל, פנקייק חלבון חמאת בוטנים עם ציפוי עוגת גבינה ללא חלב, ו לחם בננה חמאת בוטנים עם אולה! ציפוי גרנולה (עם בגידה) (מתכונים דומים).
הוראות
מתלה מיקום במרכז ovenand preheat ל 177°.
שלב קרקרים brokengraham, חמאה חתוכה, ומעבד sugarin. להתמזג עד פירורים יחד. לחץ על תערובת פירור על תחתית 2 1/2 אינץ 'עד הצדדים של 9 אינץ' -diameterspringform פאן.
אופים קרום עד הזהב, על 12 דקות. קרום מגניב על מתלה.לשמור על טמפרטורת התנור.
מקציפים גבינת שמנת וחמאה בקערה גדולה עד blendedand שמנת, על 3 דקות.
מוסיפים את שניהסוגר ומכים עד רכות, על 3minutes. מקציפים וניל, ואז ביצים 1 בכל פעם, ואז שמנת חמוצה. לגרד cheesecakebatter לתוך קרום.
מחסנית 3 חתיכות גדולות של רדיד על עבודהface ו place springform pan incenter. מקפלים לסכל הדוק את הצדדים של פאן.
מניחים מחבת springform במחבת צלייה.
הוסף מספיק מים למחבת צלייה כדי come1 אינץ ' עד הצדדים של מחבת springform.
אופים עוגת גבינה באמבט מים untilsides הם נפוחים והמרכז מוגדר edgesare מתחיל חום, על 1 שעה 25minutes.
מניחים עוגת גבינה חמה ישירות inrefrigerator; צמרמורת חשופה עד קר, לפחות 6 שעות ועד 1 יום.
להקציף חמאה חתוכה וsugar במחבת גדולה כבדה מעל mediumlowheat עד חמאה נמסה, סוכר מתמוסס, ובועות רוטב קרמל חלקה עבה, כ 4 דקות. פרוס בננות into1 / 2 אינץ 'עבה, פרוסות אלכסוניות באורך 2 אינץ', משליך את הקצוות. עבודה בקבוצות ifnecessary, להוסיף פרוסות בננה למחבת שכבת insingle ומבשלים מעל בינוני heatuntil מחומם דרך ומצופה, turningonce, 1 עד 2 דקות לכל אצווה. להשתמש בפורקים, להעביר בזהירות פרוסות בננה בסך של עוגת גבינה, סידור במעגלים concentricoverlapping.
בואו עוגת גבינה לעמוד בטמפרטורת החדר עד 1 שעה לפנימגיש ומגיש.