עוגת גבינה עם ליקר ביצים
בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 18%. נסו Eggnog Love {: Eggnog Chezake Bares}, עוגת גבינה חלמונה, ו עוגת גבינה עם ליקר ביצים III (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים; מערבבים היטב. בחוזקה לחץ על תערובת פירור על החלק התחתון ו 1 1/2" למעלה הצדדים של מחבת משומנת קלות 9" springform.
אופים ב 325 במשך 12 עד 15 דקות.
מקציפים גבינת שמנת במהירות בינונית של מערבל חשמלי עד שמנת; בהדרגה להוסיף 1 כוס סוכר קורנפלור, מכות היטב.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים אחרי כל תוספת. מוסיפים ליקר ביצים, רום וברנדי.
יוצקים את הבלילה לתוך קרום מוכן.
אופים ב 325 במשך 1 שעה. (המרכז יהיה רך.)
הסר מהתנור בעדינות להפעיל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר עוגת גבינה מהצדדים; לחזור לתנור. כבה את התנור; השאר עוגת גבינה בתנור, עם דלת תנור פתוחה חלקית, 30 דקות.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר במחבת על מתלה תיל. כיסוי וצינה 8 שעות.
הסר צדדים של פאן ועוגת גבינה עליונה עם עלי כותרת של ורדים מסוכרים, אם תרצה בכך.