עוגת גבינה עם מוקה-צ'יפס
והוא יספק כ 48 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 169 קלוריות. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו שוקו, סודה לאפייה, שיבולת שועל מיושנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם מוקה צ'יפס, מוקה עוגות גבינה, ו עוגת גבינה עם שוקולד צ'יפס מוקה.
הוראות
מחממים תנור ל 350°. תחתית גריז וצדדים של מחבת רול ג 'לי, 15 1/2x10 1/2x1 אינץ', עם קיצור או ספריי עם ספריי בישול. מקציפים קמח, שיבולת שועל, סוכר חום, חמאה, 1 כפית קפה( יבש), מלח וסודה לשתייה בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, או לערבב עם כף, עד מתפורר. לחץ על 4 כוסות של התערובת במחבת; מילואים הנותרים פירור תערובת.
מקציפים את שאר החומרים למעט שבבי שוקולד בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב. מערבבים ב 1/2 כוס שוקולד צ ' יפס.
מורחים על קרום. מערבבים הנותרים 1/4 כוס שוקולד צ ' יפס לתוך הנותרים פירור תערובת.
מפזרים מעל תערובת גבינת שמנת; לחץ קלות.
אופים 32 עד 40 דקות או עד שהמרכז מוגדר וציפוי הוא חום זהוב בהיר. מגניב 30 דקות. מקררים לפחות 3 שעות עד שמצוננים. עבור ברים, לחתוך 8 שורות על ידי 6 שורות. חנות מכוסה במקרר.