עוגת גבינה עם סלסה
עוגת הגבינה סלסה מתכון יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בסביבה 45 דקות. מתאים ל-20 מנות. מנה אחת מכילה 82 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. לך לחנות ותביא צ'ילי, כוסברה, עגבניה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו עוגת גבינה עם סלסה, עוגת גבינה דלעת מטבח פיצה קליפורניה-זוהי עוגת גבינה מושלמת לחופשות הסתיו, עוגת הגבינה שלהם היא לא סוד יותר, ו אנצ'ילדות עוף ברוטב סלסה ורדה עם אבוקדו אננס (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל מחבת springform 7 אינץ ' עם ספריי בישול; מפזרים פירורי לחם על החלק התחתון של מחבת. לעטוף את החלק התחתון ואת הצדדים של מחבת מוכן עם נייר.
מקציפים גבינות שמנת עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה.
להוסיף סלסה ו 4 מרכיבים הבאים (דרך צ ' ילי); לנצח רק עד מעורבב.
להוסיף ביצה ביצה לבן; לנצח רק עד מעורבב (לא overbeat). מערבבים בגבינה תערובת מקסיקנית.
יוצקים תערובת גבינה למחבת מוכנה.
מניחים כוס פודינג 10 אונקיה או ramekin, במהופך, בבישול איטי 5 ליטר עגול.
מניחים מחבת springform על גבי כוס פודינג. בזהירות לשפוך 4 כוסות מים חמים לתוך סיר איטי, להיזהר לא לקבל מים לתוך תערובת גבינה.
מניחים מספר שכבות של מגבות נייר על גבי תנור איטי. מכסים ומבשלים על גבוה במשך 1 שעה ו 45 דקות או עד עוגת גבינה מוגדר.
כבה את התנור האיטי. לחשוף; להשליך מגבות נייר (לא להסיר מחבת מ הכנס כלי חרס). בזהירות להפעיל סכין סביב קצה עוגת גבינה.
הסר הכנס כלי חרס מתוך סיר איטי.
תנו לעוגת הגבינה לעמוד, חשופה, בכלי חרס להכניס 30 דקות.
הסר מחבת מ הכנס כלי חרס, ולתת עוגת גבינה להתקרר לחלוטין במחבת על מתלה תיל. כיסוי וצינה 24 שעות.
בזהירות להסיר צדדים מחבת springform.
שכבה של כוסברה, עגבניות, בצל ירוק ופלפל צהוב במרכז עוגת הגבינה.