קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה עם סרט כתום

עוגת גבינה עם סרט כתום
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 425 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, קמח, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו עוגת גבינה עם פס סרט, עוגת גבינה עם סרט כחול, ו עוגת גבינה עם סרט פטל (מתכונים דומים).

הוראות

1
לציפוי: לשטוף כתום יבש. עם סכין חדה, לחתוך לתוך סיבובים דקים (בין 1/8 ו 1/16 ב. עבה; ראה הערות), השלכת קצוות וזרעים. ב10-in עמוק. מחבת או סיר מעל חום בינוני גבוה, מערבבים סוכר, 3/4 כוס מים, ומיץ לימון עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים פרוסות תפוז ומביאים לרתיחה. כיסוי ומבשלים 5 דקות. לחשוף ומבשלים בעדינות, שמירה על פרוסות בשכבה אחת ולהפוך מדי פעם, עד שהם מעט מסוכרים ושקופים ונוזל יש את העקביות של סירופ דק, על 20 דקות (צריך להיות על 1/2 כוס נוזלי במחבת; אם פחות, להוסיף מספיק מים חמים כדי להפוך את הסכום הזה מחבת לנער לערבב מים לתוך סירופ).
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
בואו להתקרר במחבת. מכסים ומקררים לפחות 15 דקות ועד 2 ימים.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
לעוגת גבינה: מחממים תנור ל-30
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
יוצקים פירורי קרקר גרהם לתוך 9-in. מחבת עוגת גבינה עם שפה נשלפת; מוסיפים חמאה ומערבבים. לחץ על תערובת באופן שווה על החלק התחתון ו 1/2 ב. עד צדדים של מחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
בקערה גדולה, עם מיקסר על מהירות בינונית, לנצח גבינת שמנת וסוכר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים אחרי כל תוספת. הכה בקמח, שמנת חמוצה וליקר רק עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
(מקרטון)(מקרטון)
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
8
יוצקים למחבת מצופה קרום.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
אופים עד המרכז בקושי מתנועע כאשר העוגה מטולטלת בעדינות, 60 עד 70 דקות. תריץ סכין עם להב דק בין עוגה לשפת פאן. מגניב לחלוטין בטמפרטורת החדר, ואז לכסות ולקרר עד קר, לפחות 3 שעות או עד 2 ימים.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
הסר מסגרת מחבת. אם כל לחות אוספת על גבי עוגה, בעדינות כתם יבש. מרימים בעדינות פרוסות תפוז מסוכרות מסירופ, שומרים סירופ ומייבשים עם מגבת נייר. סדר פרוסות, חופפות מעט, מעל עוגת גבינה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
תמדוד מיץ תפוזים. מביאים סירופ שמור לרתיחה על חום גבוה. מערבבים מדי פעם עד סירופ הוא חום זהוב עמוק, 1 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
12
הסר מהחום ומערבבים בזהירות במיץ תפוזים (התערובת תהיה בועה למעלה).
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
13
תן מגניב לטמפרטורת החדר מברשת בנדיבות על פרוסות תפוז (ייתכן שיש סירופ נוסף).
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
14
מגישים עוגת גבינה, או לכסות ולקרר עד 2 ימים. השתמש סכין משונן לחתוך עוגה, מנגב להב נקי אחרי כל פרוסה.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים