עוגת גבינה עם סרט כתום
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 425 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, קמח, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו עוגת גבינה עם פס סרט, עוגת גבינה עם סרט כחול, ו עוגת גבינה עם סרט פטל (מתכונים דומים).
הוראות
לציפוי: לשטוף כתום יבש. עם סכין חדה, לחתוך לתוך סיבובים דקים (בין 1/8 ו 1/16 ב. עבה; ראה הערות), השלכת קצוות וזרעים. ב10-in עמוק. מחבת או סיר מעל חום בינוני גבוה, מערבבים סוכר, 3/4 כוס מים, ומיץ לימון עד הסוכר הוא מומס.
מוסיפים פרוסות תפוז ומביאים לרתיחה. כיסוי ומבשלים 5 דקות. לחשוף ומבשלים בעדינות, שמירה על פרוסות בשכבה אחת ולהפוך מדי פעם, עד שהם מעט מסוכרים ושקופים ונוזל יש את העקביות של סירופ דק, על 20 דקות (צריך להיות על 1/2 כוס נוזלי במחבת; אם פחות, להוסיף מספיק מים חמים כדי להפוך את הסכום הזה מחבת לנער לערבב מים לתוך סירופ).
בואו להתקרר במחבת. מכסים ומקררים לפחות 15 דקות ועד 2 ימים.
לעוגת גבינה: מחממים תנור ל-30
יוצקים פירורי קרקר גרהם לתוך 9-in. מחבת עוגת גבינה עם שפה נשלפת; מוסיפים חמאה ומערבבים. לחץ על תערובת באופן שווה על החלק התחתון ו 1/2 ב. עד צדדים של מחבת.
בקערה גדולה, עם מיקסר על מהירות בינונית, לנצח גבינת שמנת וסוכר עד חלקה.
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים אחרי כל תוספת. הכה בקמח, שמנת חמוצה וליקר רק עד incorporated.
אופים עד המרכז בקושי מתנועע כאשר העוגה מטולטלת בעדינות, 60 עד 70 דקות. תריץ סכין עם להב דק בין עוגה לשפת פאן. מגניב לחלוטין בטמפרטורת החדר, ואז לכסות ולקרר עד קר, לפחות 3 שעות או עד 2 ימים.
הסר מסגרת מחבת. אם כל לחות אוספת על גבי עוגה, בעדינות כתם יבש. מרימים בעדינות פרוסות תפוז מסוכרות מסירופ, שומרים סירופ ומייבשים עם מגבת נייר. סדר פרוסות, חופפות מעט, מעל עוגת גבינה.
תמדוד מיץ תפוזים. מביאים סירופ שמור לרתיחה על חום גבוה. מערבבים מדי פעם עד סירופ הוא חום זהוב עמוק, 1 עד 3 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בזהירות במיץ תפוזים (התערובת תהיה בועה למעלה).
תן מגניב לטמפרטורת החדר מברשת בנדיבות על פרוסות תפוז (ייתכן שיש סירופ נוסף).
מגישים עוגת גבינה, או לכסות ולקרר עד 2 ימים. השתמש סכין משונן לחתוך עוגה, מנגב להב נקי אחרי כל פרוסה.